ma 12.11. klo 05:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: San Jose – Calgary | Riittääkö Flamesin hyvä vire kaatamaan Sharksin?

Sunnuntaina San Jose Sharks kohtaa huippuvireisen Calgary Flamesin. Pystyykö Flames kaatamaan huippupelaajia vilisevän San Josen?
Kotijoukkue Sharks teki viime kesän suurimman kaappauksen hankkimalla Senatorsin ykköspelaajan, Erik Karlssonin ryhmäänsä. Heti tämän jälkeen Sharks nostettiin yhdeksi suurimmaksi mestarisuosikiksi ja hehkutettiin sen kovaa alakertaa.
Kesän jälkeen tullut syksy kuitenkin toi ongelmia. Vuosikausia NHL:n huipulla pelannut Joe Thornton ei ole enää parhaassa vedossaan. Tälläkin kaudella mies on missannut jo lähes kymmenen peliä. Toinen veteraani, kapteeni Joe Pavelski, ei hänkään ole enää nuorimies. Tässäkin mielessä Sharksin menestysikkuna on auki juuri tällä kaudella. Uusia vastuunkantajia on kuitenkin tullut: Logan Couture, Timo Meier, Evander Kane sekä Tomas Hertl, ovat esimerkkejä heistä.
Puolustuksen johtohahmo on ollut edelliskausien tapaan Brent Burns. Mies tekee paljon pisteitä, pelaa ykköspakkiparissa ja on tärkeä pelaaja ylivoimalla. Burns on iskenyt 20 pistettä 17 kamppailuun, näistä seitsemän tullut ylivoimalla.
Sen sijaan Ottawasta hankittu Karlsson ei ole toistaiseksi vakuuttanut. 17 ottelun jälkeen pisteitä seitsemän (0+7), ja ylivoimalla on tullut ainoastaan kaksi pistettä. Lisäksi Karlssonin tehotilasto on ylivoimaisesti joukkueen heikoin (-11).
Maalilla enemmän on pelannut Martin Jones, joka pelannee myös ensi yön pelissä. Tilastot eivät ole kummallakaan maalivahdilla mitenkään häikäisevät, mutta Jones on onnistunut tuomaan seitsemän voittoa 12 kamppailusta. Aaron Dell puolestaan on pelannut viisi ottelua, joista saaliina yksi voitto.
Erikoistilanteissa Sharks on pelannut kelvollisesti. Ylivoimaprosentti 18,5 on heikko – varsinkin työkalut huomioitaessa. Sen sijaan alivoimaprosentti 87,7 on koko liigan toiseksi paras. Tehtyjen ja päästettyjen maalien osalta Sharks on keskikastia.
Yön otteluunsa Sharks lähtee allaan kaksi peräkkäistä tappiota.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Vierasjoukkue Flames on viime peleissä osoittanut todella vahvaa tekemistä. Viimeisistä kuudesta ottelustaan joukkue on voittanut peräti viisi. Ennen kauden alkua joukkueelta ei odotettu paljoakaan, joten alkukauden hurmos on yllättänyt monet. Tällä hetkellä Flames on konfrensissaan pari sijaa San Josea ylempänä neljäntenä.
Erikoistilanteissa Flames ei ole kuitenkaan vakuuttanut alkuunkaan. Ylivoimaprosentti on 17,2 ja alivoimaprosentti 75,0.
Maalilla Mike Smith ja David Rittich ovat molemmat ottaneet viisi voittoa. Smithillä otteluita on kuitenkin kolme enemmän. Tilastoissa Rittich pesee Smithin selvästi.
Kenttäpelaajista esille on nostettava Mark Giordano ja John Gaudreau. Giordano on pelannut keskimäärin yli 24 minuuttia ottelua kohden, ja tehnyt pisteitäkin lähes piste per peli -tahtiin, mikä on puolustajalle loistosuoritus. Gaudreau on puolestaan tehnyt 19 pistettä (6+13) ja otteluita miehelle on kertynyt täydet 17. Lisäksi mies on pelannut yli 20:30 minuuttia ottelua kohden.
Jos ennen kauden alkua olisi pitänyt veikata tämän ottelun lopputulosta, niin monet olisivat varmasti veikanneet San Josea. Kotijoukkueen kokoonpano on nimekkäämpi, mutta Flamesin miehistö ei ole todellakaan huono, kuten on saatu huomata.
Flamesissa on sopivassa suhteessa nuoruutta ja kokemusta. Pelitavallisesti joukkue on aktiivinen ja nopea. Joukkueen viime aikojen hankinnatkin ovat onnistuneet hyvin.
Kertoimissa Flames on sen sijaan asetettu selväksi altavastaajaksi. Viime aikojen esitykset huomioiden Flamesin voitolle saa yllättävän korkeita kerrtoimia. Ottelusta on odotettavissa runsasmaalinen, mutta tämä on melko hyvin huomioitu kertoimissa.
Toinen kohde lapulle on mielenkiintoisempi haku, mutta kerroin on sen verran houkuttelava, että se on kokeilemisen arvoinen. Kyseessä on kahden puolustajan välinen taisto. Nordicbet tarjoaa kohteen, jossa verrataan kahden pelaajan pisteitä. Yön ottelussa ”vastakkain” ovat Erik Karlsson ja Mark Giordano. Kertoimissa suosikki on melko selkeästi Karlsson, mutta jos otetaan huomioon pelaajien alkukauden vire, niin kertoimet ovat melko nurinkuriset. Giordano on Flamesin ykköspelaajia ja hän on tehnyt lähes 10 pistettä enemmän alkukauden aikana.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ