NHL to 04.03. klo 05:30

San Jose Sharks - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Colorado lähtee ärsytettynä San Josea vastaan

San Jose Sharks ja Colorado Avalanche kohtaavat ensi yönä toisen kerran putkeen. Edellinen ottelu päättyi San Josen 6-2 murskavoittoon. Colorado-leirissä oltiin nöyrää poikaa ottelun jälkeen ja oma työpanos teilattiin rajusti. Uskomme, että Colorado ottaa ensi yönä vähintään kahden maalin voiton.

Colorado hallitsi edellistä kohtaamista tappiosta huolimatta. Kalliovuorten joukkue voitti laukausyritykset lukemin 48-36, mutta löysä puolustuspeli ja surkea asenne käänsivät pelin San Joselle. Joukkueen tähdet Mikko Rantasen ja Gabriel Landeskogin johdolla antoivat haastatteluissa piiskaa omalle joukkueelleen. Olisi erikoista, jos joukkue ei olisi ottanut edellisestä ottelusta opikseen, vaan lähtisi taas matsiin löysin rantein.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

San Jose Sharks ei ole ollut kummoinen joukkue tällä kaudella. San Jose on tällä hetkellä läntisen divisioonan toiseksi viimeisellä sijalla. Erityisen surkeaa on ollut joukkueen puolustus peli. Kauden 19 ottelussa joukkueen omassa päässä verkko on heilunut 73 kertaa. Lukema on ottelumäärään suhteutettuna koko NHL:n selvästi huonoin. Ei siis olisi ennennäkemätöntä, että ärsytetty Colorado kurittaisi San Josea isommallakin maalierolla.

Edellinen ottelu oli poikkeuksellinen henkinen kyykkäys Coloradolta. Tappion voi isolta osin laittaa huonon asenteen piikkiin. Nyt uskomme Coloradon ryhdistäytyneen ja lähtevän otteluun aivan erilaisella latauksella. Pelivalintamme on, että Colorado voittaa vähintään kahden maalin erotuksella. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy Coloradolle esimerkiksi 3-1, 2-o tai 5-1 lukemin.