NHL ke 07.11. klo 05:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: San Jose Sharks – Minnesota Wild | Ylikertoimia tarjolla

San Jose Sharks ja Minnesota Wild kohtaavat Suomen aikaan aamuyöstä mielenkiintoisessa Läntisen Konfrenssin ottelussa.
Kotijoukkue Sharks teki viime kesän suurimman kaappauksen hankkimalla Senatorsin ykköspelaajan Erik Karlssonin ryhmäänsä. Heti tämän jälkeen Sharks nostettiin yhdeksi suurimmaksi mestarisuosikiksi, ja fiilisteltiin Sharksin kovaa alakertaa.
No kesän jälkeen tuli syksy, ja alkoivat samantien myös ongelmat. Ensinnäkin vuosikausia änärin huipulla pelannut Joe Thorton ei ole enää täydessä tikissä. Tälläkin kaudella mies on pelannut ainoastaan viisi peliä. Toinen veteraani, eli kapteeni Joe Pavelski, ei hänkään ole enää nuori mies. Tässäkin mielessä Sharksin aika on nyt. Uusia vastuunkantajia on kuitenkin tullut, kuten Logan Couture, Timo Meier, Evander Kane sekä Tomas Hertl.
Puolustuksen johtohahmo on ollut edelliskausien tapaan Brent Burns. Mies tekee paljon pisteitä, pelaa ykköspakkiparissa ja on tärkeä pelaaja ylivoimalla. 14 peliin Burns on iskenyt 16 pistettä, joista seitsemän tullut ylivoimalla. Sen sijaan Ottawasta hankittu Karlsson ei ole toistaiseksi vakuuttanut. 14 pelin jälkeen pisteitä seitsemän (0+7), ja ylivoimalla ainoastaan kaksi pistettä. Lisäksi Karlssonin tehotilasto on ylivoimaisesti joukkueen heikoin (-9).
Maalilla enemmän on pelannut Martin Jones, joka pelannee myös ensi yön pelissä. Tilastot eivät ole kummallakaan maalivahdilla mitenkään häikäisevät, mutta Jonesin voittoprosentti on 60, joka on huomattavasti parempi kuin Aaron Dellin 25,00%.
Erikoistilanteissa Sharks on pelannut kelvollisesti. Ylivoimaprosentti 21,3; ei ole kummoinen kun otetaan vielä joukkueen kokoonpano huomioon. Sen sijaan alivoimaprosentti 87,3 on koko liigan kolmanneksi parasta. Tehtyjen ja päästettyjen maalien osalta Sharks on keskikastia. Tehtyjä maaleja sillä on 3,23 ottelua kohden, kun taas päästettyjä on ottelua kohden 2,93.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Vierasjoukkue Wild on pelannut viime aikoina erinomaisesti. Se on konfrensissaan muutama pykälä San Josea edellä kolmantena, ja sillä on ottelujakin pelattuna vasta 13 kappaletta. Vimeisestä viidestä pelistä se on hävinnyt ainoastaan kerran.
Joukkueen paras pistemies on tällä hetkellä piste per tahdilla operoiva Mikael Granlund. Viime pelissä Granlund muodosti kakkoshyökkäyskentän yhdessä Mikko Koivun ja Zach Parisen kanssa. Myös Parise on tehnyt yli 10 pistettä 13 peliin, mutta Koivu on ainoastaan iskenyt kuusi pistettä tauluun. Koivun tehoja tarkastellessa kuitenkin on huomioitava, että mies pelaa paljon kahteensuuntaan suuria minuutteja.
Wildin ainakin nimellisen ykköskentän ovat muodostaneet Charlie Coyle, Eric Staal ja Jared Greenway. Pisteitä tarkastellessa Koivun johtaman kakkoskentän pelaajat ovat tehneet parempaa jälkeä. Lisäksi Koivun kentässä kaikki hyökkääjät ovat tehotilastossa plussan puolella, kun Staalin kentässä ainoastaan Coyle.
Puolustuksen johtohahmoja on jälleen kerran ollut Ryan Suter, joka pelaa lähes joka ottelussa vähintään 25 minuuttia ja tekee paljon pisteteitä. Oilersia vastaan Suter pelasi peräti 28:35 minuuttia. Kysymys kuuluukin jaksaako 33-vuotias pelaaja näin kovia lukemia läpi kauden. Muita tärkeitä pelaajia pakiston puolella ovat Matt Dumba ja Jared Spurgeon.
Maalilla Devan Dubnyk on ollut jälleen vakuuttava. Torujuntaprosentti on 93,7 ja päästettyjäkin 2,07 ottelua kohden. Kaikella todennäköisyydellä mies aloittaa myös ensi yön kamppailussa maalilla.
Ottelun suosikki kertoimien perusteella on San Jose. Vierailija Wild on kuitenkin tällä hetkellä, niin kovassa vireessä, että parhaimmillaan yli kolmen kerroin suorasta voitosta on aivan liikaa. Joten Wild ehdottomasti lapulle. Ylivoimalla kumpikaan ole vakuuttanut, ja molempien alivoima on ollut kunnossa, joten erikoistilannemaaleja ei ottelussa välttämättä pajoa nähdä.
Sharks on pelannut välillä ihan kelvollisesti, mutta ennakko-odotuksiin nähden alkukausi on ollut ehdottomasti pettymys.
Toiseen kohteeseen otetaan pelaajaveto. Nimittäin Ryan Suter on Minnesotan luottomies ja pelaa todella paljon, ja on tehnyt melkein piste per peli tahtia pisteitä. Suterin pisteelle on tarjolla peräti yli kahden kerrointa, joka kannattaa napata.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ