San Jose Sharks – Vegas Golden Knights

ke 24.04. Klo 05:00

Uskomaton kiri! Viimeisteleekö Sharks nousunsa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

San Jose Sharksin ja Vegas Golden Knightsin huippujännittävä NHL:n ensimmäisen kierroksen ottelusarja on venähtänyt seitsemänteen otteluun, joka kamppaillaan keskiviikon vastaisena yönä hailauman kotiluolassa.

Ottelusarjan aikana on nähty jopa yllättävän suuria eroja molempiin suuntiin, mutta kokonaiskuvassa sarja – kuten sen 3–3-numerot kertovat – on ollut äärimmäisen tasainen. Ottelusarjan aikana pelaamistaan enemmän on kehittänyt, ja joukkueena suuremmin on kasvanut Sharks. Joukkue voitti otteluparin ensimmäisen kohtaamisen selkein 5–2-numeroin, mutta seuraavissa kolmessa kamppailussa lunta tuli tupaan urakalla ja San Jose päästi peräti 16 maalia kolmessa perättäisessä tappiollisessa ottelussa.

Uusi haastaja KTO tuplaa talletuksesi!

KTO ei jätä Uhmapelaajaa kylmäksi - nappaa nyt 100% talletusbonus

Nyt hailauma on kuitenkin onnistunut kirimään Vegasin 1–3-sarjajohdon umpeen ja se pääsee kotiluolassaan kahden ritariryhmän ottelupallon jälkeen samalta viivalta yrittämään sarjan katkaisua. Kahdessa edellisottelussa erityisesti Sharksin puolustuspelaaminen on kehittynyt ja se on alkanut näyttää sellaiselta, miltä kyseisissä karkeloissa kuuluukin – kahdessa viimeisimmässä voitokkaassa ottelussa San Jose -maalissa on kolissut ainoastaan kolmesti.

Sharksilla on takuulla henkinen yliote tällä hetkellä ja tapa, jolla se on tullut takaisin mukaan sarjaan, on hieno. Pudotuspeleissä joukkueet, joiden pelaaminen eniten kehittyy, tuppaavat menestymään.

Uskotaan, että edellisessä ottelussa jatkoajalla 1–2-vierasvoiton sinetöinyt Sharks nitistää Vegasin kolmatta kertaa putkeen ja etenee NHL:n pudotuspeleissä seuraavalle kierrokselle. Toisena kohteena uskotaan kotijoukkueen parantuneen puolustuspelaamisen jatkumiseen (Vegas alle 2.5 maalia).

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!