su 07.10. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: St.Louis Blues – Chicago Blackhawks | Keskisen divisioonan rivarly!

Enterprise Centerillä pelataan yksi NHL:n kuumimmista rivarlyista, kun St.Louis Blues saa vieraakseen Chicago Blackhawksin. Molemmat joukkueet pelaavat keskisessä divisioonassa ja ovat jo pidemmän aikaa luoneet keskenään tulisia kamppailuja.
Kotijoukkue Blues hävisi avauskierroksella 1-5 Winnpeg Jetsille – peli meni vahvasti vieraiden komennuksessa läpi ottelun. Nuottipaidat loivat 42 laukausta, mutta saivat vain yhden maalin. Kotijoukkueen ainokaisen iski Vince Dunn kolmannessa erässä. Joukkueen kesällä tehdyt hankinnat; Tyler Bozak ja Ryan O`Reilly saalistivat heti syöttöpisteet Dunnin osumaan. Kesäkaudella joukkueen runko koki vihdoin toivottuja muutoksia. Patrik Berglund ja Vladimir Sobotka siirtyi Buffaloon ja vaihdossa tuli voimahyökkääjä O`Reilly. Vapailta markkinoilta Blues poimi muunmuassa Bozakin, Chad Johnsonin ja David Perronin. Joukkue sai näillä hankinnoilla kaivattua maalintekotaitoa ja fyysisyyttä.
Bluesin alivoima toimi Jetsiä vastaan vain 50% prosentin tehokkuudella, kahdesta alivoimasta vieraat onnistuivat hyödyntämään yhden. Kotijoukkueen ylivoima oli suorastaan kuraa, neljästä ylivoimasta huolimatta Blues ei onnistunut hyödyntämään yhtäkään. Molemmilla osa-alueilla joukkueella onkin huomattavasti parannettavaa.
Vierasjoukkue vuorostaan starttasi kautensa 3-4 jatkoaikavoitolla Ottawa Senatorsia vastaan. Blackhawks nousi maalin tappioasemasta voittoon ja varmasti tuo lisää itseluottamusta. Vieraiden maaleista vastasivat Jonathan Toews, Brent Seabrook, Alex Debricant ja voittomaalin iskenyt Patrick Kane.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Ennen kauden alkua on korostettu sitä, miten tärkeää yllämainittujen Blackhawks-pelaajien onnistumiset ovat. Heti ensimmäisessä pelissä tapahtui intiaanilauman osalta paljon hyviä asioita. Joukkue onnistui viidellä viittä vastaan pelissä kolmesti, juuri tasakentällisillä Blackhawks oli monesti ongelmissa viime kaudella. Toki tämän hetken Senators ei ole kovin suuri mittari ja täten voitolle ei voi liikaa antaa painoarvoa.
Vieraiden alivoima toimi ensimmäisessä pelissä 66,7% tehokkuudella ja kolme jäähyä on lukemana suuri parannus viime kauteen. Ylivoima vuorostaan ei toiminut – kolme yritystä eikä yhtään maalia. Joukkueen on petrattava etenkin ylivoimapeliä, sillä se on suuressa merkityksessä maalienteon kannalta.
Joukkueet ovat viettäneet keskenään maalirikkaita pelejä, viiteen edelliseen keskinäiseen kamppailuun jokaisessa pelissä ollaan ylletty yli viiden maalin. Blackhawksilla maalissa jatkaa todennäköisesti Cam Ward ja Bluesin maalissa todennäköisemmin Jake Allen. Kamppailussa tulee seurata etenkin Vladimir Tarasenkoa sekä Patrick Kanea. Molemmat pelaajat ovat joukkueensa parhaita pelaajia ja maalitykkejä. Kane avasi hanat jo ensimmäisessä ottelussa, mutta Tarasenkon ruuti oli märkää kauden avauspelissä.
Kotijoukkue Bluesilla on muutamia poissaoloja ja varmuudella poissa ovat Robby Fabbri, Carl Gunnarson, Jakub Jerabek. Joel Edmunsonin sekä Oskar Sundqvistin pelaaminen on vielä epävarmaa. Vierailta poissa taatusti ovat maalivahti Corey Crawford ja puolustaja Gustav Forsling.
Ottelu tulee todennäköisesti olemaan maalijuhlaa. Molemmat joukkueet pelaavat hyökkäyspainotteisesti, mikä varmasti luo vauhdikkaan kamppailun. Blackhawks sai tärkeitä onnistumisia ensimmäisessä ottelussa ja näin ollen vihjeenämme Chicago Blackhawks yli 2,5 maalia sekä ottelussa yli 5,5 maalia. Kotijoukkueen peli ei ollut toivotulla tasolla Jetsiä vastaan ja puolustus oli ajoittain hukassa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ