St. Louis Blues – San Jose Sharks

ke 22.05. Klo 03:00

Blues voiton päässä Stanley Cup-finaaleista!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Stanley Cup-finaalipari voi olla jo ensi yön jälkeen selvä, kun lännen kuudennessa konferenssifinaalissa St. Louis Blues pelaa kotikentällä San Jose Sharksia vastaan. Sarja on 3–2 tilanteessa Bluesin hyväksi ja voitolla se ottaisi paikan finaaleissa. Sharks yrittää tehdä kaikkensa, jotta sarja jatkuisi vielä Kaliforniassa ja seitsemännessä ottelussa. Yön kamppailu alkaa klo 03:00.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSVAATIMUKSIA!

Sarja on ollut hyvin vaihteleva. Ensimmäisissä otteluissa Sharks leikitteli Bluesilla pelillisesti ja toinen ottelu oli hyvinkin käänteen tekevä tässä sarjassa. Siinä Sharks oli kaikilla osa-alueille Bluesia edellä, mutta nuottipaidat onnistuivat voittamaan ottelun lopulta maalein 2–4. Tuon kamppailun jälkeen kuskin paikalle siirtyi Blues. Se oppi lukemaan Sharksia ja tukahdutti hailauman vahvuudet totaalisesti. Se koki tuomarivirheen kolmannen ottelun jatkoajalla ja tämä tuomio sisuunnutti Bluesia entisestään. Tämän jälkeen kaksi voittoa ja viimeisin tylysti vieraissa maalein 0–5.

Kuudenteen otteluun siirrytään Kaliforniasta Missouriin ja Blues saa pelata mahdollisesti ratkaisevan mittelön kotiyleisön edessä. Sen kotipelaaminen ei näissä pudotuspeleissä ole ollut vahvaa, mutta viime 2–1-kotivoitossa se oli jälleen vakuuttava. Paljon joutuu Sharks tekemään töitä, jotta se onnistuisi päihittämään kokeneen ja vaikean Bluesin. Synkkiä pilviä Sharksin kannalta kerääntyy puolustuspäähän, kun Erik Karlsson näytti olevan kuin varjo itsestään edelliesessä kohtaamisessa. Jostakin vammasta ruotsalainen kärsii ja se näkyy miehen otteissa, eikä hän ole oma itsensä, vaikka tähtipuolustajaa Sharks tarvitsisi enemmän kuin koskaan.

Ensimmäisenä pelikohteena pelataan St. Louis Bluesin voittoa varsinaisella peliajalla. Se on ollut viime aikoina todella vakuuttava ja jättänyt Sharksille vain luun käteen. Liian paljon on Sharksilla kotiläksyjä edessä, jotta se löytäisi lääkkeet Bluesin kaatamiseen. Sharksin vieraspelaaminen ei myöskään vakuuta. Se on pystynyt voittamaan pudotuspeleissä vieraissa vain kolmesti – yhden näistä varsinaisella peliajalla.

Toisena pelikohteena pelataan Jaden Schwartzin maalia. 26-vuotias hyökkääjä on näissä pudotuspeleissä iskenyt jo 12 maalia ja neljä näistä Sharksin verkkoon. Viime kamppailussa hattutempun iskenyt kanadalainen on nyt hurjassa vireessä ja Schwartz on juuri pudotuspeleissä parhaimmillaan. Nyt laiturilla olisi oiva sauma ottaa lopullisesti joukkue reppuselkään ja marssittaa maaleillaan Blues finaaleihin.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!