NHL to 16.05. klo 03:00

St. Louis Blues - San Jose Sharks

Haipaidat rystöretkelle St. Louisiin!

Läntisen konferenssin finaalit jatkuvat Missourissa sarjan kolmannessa ottelussa tasatilanteessa 1–1. San Jose Sharks onnistui voittamaan ensimmäisen ottelun, mutta toisessa kamppailussa Blues veti pidemmän korren ja otti sarjan ensimmäisen ryöstön. Sarja jatkuu ensi yönä Bluesin kotihallissa klo 03:00.

Kympin talletuksella viisinkertainen rahasumma!

Sarjan ensimmäinen ottelu oli selvästi Sharksin hallintaa ja Blues tippui pois Sharksin kyydistä jo toisessa erässä ja hailauma meni menojaan. Toinen kamppailu alkoi ensimmäisen ottelun mukaisesti ja Sharks leikitteli kahdessa ensimmäisessä erässä Bluesin kanssa, mutta vierasjoukkue oli tyly maalipaikoissaan ja toiselle erätauolle lähdettiin nuottipaitojen 2–3 johdossa. Blues käänsi ottelun vaakakupin toisen erän lopussa, joka kesti aina ottelun loppuun asti. Joukkue pystyi pysymään kiekossa ja pelasi lopun todella vakuuttavasti ja kokenut Blues otti lopulta ansaitun vierasvoiton.

Kolmas ottelu on varmasti tasainen ja niin kuin kliseinen lause kuuluu – kumpi tahansa voi voittaa. Näistä kahdesta joukkueesta Sharks on ollut kuitenkin vakuuttavampi. Bluesilla oli omat vahvat hetkensä viime ottelussa, mutta pidemmässä juoksussa Sharks tuntuu olevan vahvempi. Sharks on luisteluvoimaisempi joukkue ja Blues tuntuu välillä olevan ahdingossa noepajalkaisten Sharks-hyökkääjien kanssa. Jos Sharks pystyy luistelemaan vielä paremmin, voittavat he kolmannen ottelun.

Ensimmäisenä pelikohteena pelataan otteluun yli 5,5 maalia. Molemmat maalivahdit ovat olleet hyviä tässä sarjassa, mutta silti maaleja nähtiin ensimmäisessä ottelussa yhdeksän ja toisessa kuusi. Tämä kertoo joukkueiden vahvasta hyökkäyspelistä, sillä molemmat ovat vahvoja sekä viidellä viittä vastaan, että ylivoimalla.

Toisena pelikohteena pelataan San Jose Sharksin voittoa. Niin kuin todettua, Sharks on ollut vahvempi näistä kahdesta. Sharks pelaa vieraissa eikä Bluesin kotipelaaminen ole vakuuttanut näissä pudotuspeleissä. Seitsemään kotiotteluun vain kolme voittoa ja yksi näistä jatkoajalla. Sharksin kertoimet puolestaan nousevat vieraskentällä ja tämän hetkisessä vireessä oleva Sharks kannattaa napata lapulle.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!