pe 07.12. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Tampa Bay – Boston | Repaleinen Bruins kohtaa maaleilla mässäilevän Lightningin

Perjantain vastaisena yönä NHL-kaukaloissa nähdään kova läntisen konferenssin taisto, jossa kohtaavat Tampa Bay Lightning sekä Boston Bruins. Vierailijaa haittaa pitkään jatkunut loukkaantumissuma ja pelaaminen ei ole ottanut toimiakseen viime aikoina.
Tampa Bayn edellisissä neljässä kamppailussa on syntynyt maaleja 34, joista Lightning on itse tehnyt 21. Maalintekopelaaminen kulkee loistavasti, mutta puolustuspelaaminen on kärsinyt jokseenkin joukkueen hyökkäysvoittoisen pelitavan seurauksena. Tampa on voittanut jokaisen näistä neljästä kamppailusta tehden itse vähintään viisi maalia ottelua kohden.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Maalinsuulta puuttuu ykköstorjuja Andrei Vasilevski, jota tuuraa Louis Domingue. Vaikka päästettyjen maalien määrä on ollut korkea, on Domingue suoriutunut Vasilevskin sivussaoloaikana Lightning-maalilla kelvollisesti.
Bostonin otteet eivät ole kohauttaneet, vaan joukkue on ennakko-odotuksiin nähden jopa yllättävän paljon perässä kärkipaikkaa hallussaan pitävästä Tampa Baystä. Piste-ero joukkueiden välillä on kasvanut jo 11 paunaan. Bruinsin esityksiä ovat haitanneet loukkaantumiset, joita on tullut pitkin kautta lisää.
Erityisesti joukkueen puolustuspää kärsii vajaamiehisyydestä, kun sivussa ovat kapteeni Zdeno Charan lisäksi Urho Vaakanainen, Kevan Miller sekä Charles McAvoy. Joukkueen kärksisentteri Patrice Bergeron on niin ikään sivussa. Bergeronin puuttuminen on joukkueelle kova isku, sillä hän summasi alkukaudella pelaamissaan 19 ottelussa 26 tehopistettä (9+17=26).
Boston on hävinnyt edelliset ottelunsa huomattavasti heikomman materiaalin joukkueille, Detroit Red Wingsille sekä viimeisimpänä Florida Panthersille. Toista floridalaisjoukkuetta vastaan Boston kärsi tappion peräti 5–0-lukemin.
Kotivoiton pelaaminen eri tavoin on kannattava vaihtoehto ottelun kohteita tarkasteltaessa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ