NHL su 09.12. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Tampa Bay – Colorado | Kärkiseurojen kohtaamisessa vauhtia, maaleja ja viihdettä – kumpi korjaa potin?

NHL:ssa sunnuntain vastaisena yönä yhteen iskevät itäisen konferenssin kärkijoukkue ja läntisen konferenssin jaettu kärkijoukkue. Tampa Bay Lightning on viiden ottelun voittoputkessa, mutta vierasjoukkue on kärsinyt hiljattain kaksi tappiota, jotka ovat olleet muutoin harvassa Colorado Avalanchella viime aikoina.
Vilkaisu koko sarjan pistepörssiin luo mielenkiintoa otteluun ja osoittaa, että vastakkain ovat paitsi loistokkaasti pelanneet joukkueet, myös sarjan kärkiyksilöt pisteiden valossa.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Coloradolla on kaksoisjohto pistepörssissä, jonka kärkipaikkaa pitää tiukasti hallussaan suomalaisnimi Mikko Rantanen. Turkulainen on summannut kuluvalle kaudelle jo nyt huimat 47 tehopistettä (12+35=47). Toisena pörssissä on Rantasen ketjukaveri Nathan MacKinnon, jolla pisteitä on kolme vähemmän kuin Rantasella (19+25=44).
Kolmannella sijalla pistepörssissä on otteluisäntä Lightningin venäläishyökkääjä Nikita Kutšerov, joka on kerännyt pisteitä 43 kappaletta (12+31=43). Tampa Bay -taituria viisi pistettä vähemmän on summannut toinen Lighning-komeetta, Brayden Point, joka pitää hallussaan pörssin kuudetta sijaa (21+17).
Kymmenen ottelun kuntopuntarilla joukkueiden vireystila on sangen samanlainen, sillä Tampa on kerännyt tällä tilastolla 16 -ja Colorado 17 pistettä. Molemmilla joukkueilla on siis kymmeneen edellisotteluunsa ainoastaan kaksi tappiota, mutta on kärsinyt tappionsa aivan viime aikoina. Isäntä puolestaan viilettää viiden ottelun voittoputkessa.
Ottelusta tulee mitä todennäköisimmin todella vauhdikas kahden huippujoukkueen kohtaaminen ja maalimäärä saattaa muodostua todella korkeaksi. Korkea maalimäärä on ykkösvalinta yön kamppailuun. Toisena kohteena pelataan kotivoittoa maltillisella panostuksella.