to 22.11. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Tampa Bay – Florida | Kumpi on Floridan valtias paikallistaistossa?

Torstaiyönä puoli kolmelta Suomen aikaa kiekkoillaan palmujen alla tulinen paikallisottelu, kun Florida Panthers vierailee Tampa Bay Lightningin kotiareenalla. Vierailija on parantanut otteitaan eikä yhden tärkeän pelaajan loukkaantuminen vaikuta liikaa.

Floridaa rasittavat loukkaantumiset – pistenikkari sivussa

Panthersilla on sivussa aiemmasta poiketen joukkueen tehohyökkääjä Vincent Trocheck, jonka lisäksi edelleen poissa hyökkäyspäästä ovat Derek MacKenzie, Jamie McGinn. Pakistosta puuttuu Josh Brown, jonka puuttuminen on kuitenkin korvattavissa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Trocheckin poissaolo puolestaan kaventaa Floridan hyökkäyspään tehokalustoa, sillä mies on iskenyt tähänkin kauteen jo 14 tehopistettä (3+11). Floridan kärki on melko tasainen ja se jakautuu kahteen kovaan ketjuun.

Tampa Bayn loukkaantumistilanne on vielä pahempi kuin vierailla

Jos vierailta on tehokalustosta tärkeä palanen sivussa, Tampa Baylla suurin poissaolija on puolustuksen viimeinen lukko, Andrei Vasilevski. Maalilla Louis Domingue on esiintynyt kelvollisesti, mutta Lightningin käyrä on ollut hieman laskeva ykkösvahdin loukkaannuttua. Joukkue on Dominguen pelaamissa neljästä perättäisestä ottelustaan voittanut ainoastaan kaksi, joista toisen vasta jatkoajalla.
Puolustuspäästä isäntäjoukkueelta puuttunee useamman kauden ajan alakerran avaintekijöihin kuulunut Anton Strålman. Hyökkäyspäästä puuttuu todennäköisesti tärkeä palanen työmyyräosastoa, kun viime aikoina maalinteossakin onnistunut keskushyökkääjä Cedric Paquette on todennäköisesti poissa.
Hyökkäyspäästä puuttuu varmuudella puolestaan Ondrej Palat, joka on tärkeä ja monipuolinen hyökkääjä Tampa Bayn rosterissa. Korvaajat ovat onnistuneet paikkaamaan tšekkilaituria kelvollisesti tähän saakka.

Florida on ollut Tampa Baylle haastava vastustaja

Joukkueiden viime aikojen keskinäiset kohtaamiset muistetaan vähämaalisina ja tiukkoina otteluina, jotka ovat päättyneet maalin erolla suuntaan tai toiseen. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet vasta kertaalleen ja lokakuun alussa edettiin aina voittolaukauksille, joiden jälkeen isäntänä torstaiyön tapaan toiminut Lightning kairasi 2–1-voiton.
Vierasjoukkue on tällä hetkellä melkoisen rautaisessa lyönnissä ja se on hävinnyt edellisistä kahdeksasta kamppailustaan ainoastaan kaksi. Tämä on melkoinen parannus aivan alkukauteen, jolloin joukkue oli vastaantulija lähes joka ilta. Tosin tulosten kääntymistä saattoi odottaa, sillä kauden alussakin joukkue kärsi usein yhden maalin tappioita, joita se ei saanut käännettyä voitoiksi.
Lightning ja Panthers ovat kymmenen ottelun kuntopuntarilla tasapisteissä itäisen konferenssin seitsemäs ja kahdeksas. Molemmat ovat iskeneet 35 maalia ja Floridalla päästettyjä osumia on 31. Tampa Bayn verkossa on kolissut ainoastaan maalin verran useammin.
Isäntien tämänhetkinen vire on yliarvioitu selkeästi kertoimissa ja vierasjoukkueen lopullinen voitto on kovalla ylikertoimella mainio kohde yölle. Toiseen pelivalintaan lasketaan panostusta ja pelataan Floridan voittoa varsinaisella peliajalla.