pe 26.02. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes

Tampan ja Carolinan kohtaamisissa ei ole maaleilla juhlittu, vaikka tulivoimaa löytyy riittämiin!

Tulevana yönä päästään jälleen nauttimaan huippukiekosta, kun Tampa Bay Lightning ja Carolina Hurricanes asettuvat vastakkain kolmatta kertaa peräkkäin. Kyseessä on joukkueiden viides keskinäinen kohtaaminen. Carolina voitti kaksi ensimmäistä, mutta Tampa tasoitti voitot viime yönä 3-0 voitolla. Molempien joukkueiden tulivoimasta huolimatta tälläkään kerralla tuskin maaleilla juhlitaan.

Edellisessä ottelussa Tampa siirtyi ensimmäisessä erässä 2-0 johtoon eikä sen jälkeen maaleja nähty, kunnes Barclay Goodrow sinetöi lukemat osumalla tyhjään maaliin. Ottelun kuluessa molemmille aukesi muutama loistava maalipaikka, mutta maalivahdit oli jälleen hyvässä iskussa. Andrei Vasilevski on ollut suuri syy sille, että Tampa on päästänyt 17 ottelussa ainoastaan 38 maalia, vaikka ei joukkueen puolustus myöskään huonolla tasolla ole. Carolinalla ykkösvahti Petr Mrazekin ollessa sivussa etenkin viime yönä tolppien välissä ollut Alex Nedeljkovic on esiintynyt hyvin.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Molempien joukkueiden hyökkäyskalusto on erittäin hyvä, mutta jälleen molemmat joukkueet haluavat varmasti panostaa puolustuspelaamiseen tietäessään vastustajan kyvyt hyökkäyssuuntaan. Neljässä aiemmassa kohtaamisessa vain kertaalleen molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa. Tampa lähtee otteluun jälleen ennakkosuosikkina, mutta Carolina saa onnekseen nopeasti uuden mahdollisuuden.

Tampan ennakkosuosikin asemasta huolimatta ottelun lähtökohdat on varsin tasaiset. Hyökkäyksen osalta taitoa riittää molemmilla, mutta paremmuutta mitataan jälleen puolustus- ja maalivahtipelin kautta. Pelivalinnaksi nostetaan alle 6 maalia, joka palauttaa panoksen maalimäärän jäädessä tasan kuuteen. Aiemmissa kohtaamisissa kuuteen maaliin on ylletty ainoastaan kertaalleen.