ke 07.11. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Tampa Bay Lightning – Edmonton Oilers | Pimentääkö salamat Conor McDavidin?

Itäisen konferenssin johtaja Tampa Bay Lightning saa keskiviikko yönä vastaansa Connor McDavidin johtaman Edmonton Oilersin.

Lähtöasetelmat

Kotijoukkue Tampa Bay Lightning on aloittanut kauden täysin ennakoidusti ja löytyy ansaitusti Itäisen konferenssin piikkipaikalta. Neljätoista ottelua, joista kymmenen voittoa, neljä tappiota ja maalisarake näyttää lukemaa 49:38.
Tampa Bay Lightning oli lähes kaikissa kausiennakoissa yksi vahvimmista mestarisuosikeista ja kone on lähtenytkin käyntiin ilman yskähdyksiä. Joukkue on todella vakuuttavasti rakennettu aina maalivahtiosastolta hyökkäyspäähän ja materiaalia joukkueella riittää. Yksi iso menetys on kuitenkin puolustaja Victor Hedmanin loukkaantuminen.
Hyökkäyspäästä löytyy ehdottomasti NHL:n parhaimmistoa. Taikurit Steven Stamkos ja Nikita Kucherov ovat pääsemässä parhaaseen iskuun ja pysäyttäjää tuskin tulee. Ei sovi myöskään jättää heidän varjoonsa Brayden Pointia, joka pelaa tällä hetkellä elämänsä parasta jääkiekkoa Gourde Yannin ja Tyler Johnsonin muodostaman kakkoskentän kanssa. Maalintekijöitä joukkueessa riittää.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Edmonton Oilers – yhden miehen show?

Edmonton Oilers on voittanut neljästätoista ottelustaan kahdeksan ja hävinnyt kuusi. Maalisarake näyttää lukemaa 42:41. Kun puhutaan Edmonton Oilersista joukkueena, tulee ensimmäisenä mieleen Connor McDavid. Kylmä fakta on myös se, että Oilers lepää liikaa edellä mainitun miehen harteilla. Mikäli McDavidilla on huono päivä tai hänet saadaan pimentoon, yleensä se tarkoittaa myös Oilersin häviötä.
Ei Oilers toki täysin yhden miehen varassa ole, vaikka niin usein puhutaan. Leon Draisaitl ja Ryan Nugent-Hopkins ovat myös pelanneet hyvää alkukautta, mutta saappaat ovat auttamatta liian isot täytettäviksi. Joukkue on viime vuosien varrella tehnyt suuria virheitä pelaajamarkkinoilla ja luultavasti uudelleenrakennus on jälleen edessä.

Tampa Bay Lightning liian kova pala Edmonton Oilersille

Tampa Bay Lightningin kokonaisvaltainen nippu ja vakuuttavat otteet kotikaukalossa ovat liian kova pala purtavaksi Edmontonin Oilersin kapealle rungolle. Edmonton Oilersilla on lisäksi viime yöltä takana tappio Washington Capitalsia vastaan, Tampa Bay puolestaan pääsee koitokseen levänneenä. Tämä kallistaa vaakakuppia vielä enemmän kotijoukkueen suuntaan.