Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins

su 10.02. Klo 02:00

Maalimäärät rajussa laskussa Lightningin otteluissa!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Tampa Bay Lightning isännöi Pittsburg Penguinsia, joka kyntää kolme ottelua jatkuneessa tappioiden putkessa. Isännillä on käynnissä suvantovaihe maalinteossa, mutta myös päästettyjen maalien määrä on laskenut roimasti. Ottelu pelataan sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa ja se alkaa kello 02:00.

Lightningilla suvantovaihe maalinteossa

Tampa Bayn viidestä edellisestä ottelusta peräti kolmessa ratkaisua on haettu varsinaisen peliajan jälkeen – näistä pienten marginaalien otteluista joukkue on kairannut täyden pistepotin kertaalleen ja jäänyt yhteen pisteeseen kahdesti. Lightning on kerännyt viiden ottelun kuntopuntarilla kuusi pistettä kahdella voitolla ja kahdella lisäpisteellä.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Kolmessa edellisessä kamppailussaan isäntä on onnistunut maalinteossa ainoastaan viidesti varsinaisella peliajalla. Toisaalta se on myös päästänyt näissä ainoastaan viisi osumaa varsinaisella ajalla. Vielä jonkin aikaa sitten Lightningin otteluissa tuli toinen toisensa jälkeen maaleja vähintään kuusi kamppailua kohden ja maalimäärät olivat käsittämättömän korkeita. Tahti on hieman tasoittunut ja nyt näyttäisi siltä, että se jatkaa tasoittumistaan.

Tampa Bayn maalilla aloittanee viime aikoina loistavasti esiintynyt Andrei Vasilevski. Venäläismaalivahti on vahva ehdokas taistelussa Vezina Trophy -palkinnosta, joka jaetaan kauden päätteeksi sarjan parhaalle maalivahdille.

Pittsburgh voitti edellisen keskinäisen kohtaamisen hiljattain

Penguins on kolmen ottelun tappioputkessa, mutta se on voittanut edellisistä viidestä ottelustaan niin ikään kaksi. Tampa Bay vieraili Pittsburghissa 31. tammikuuta, jolloin isäntä oli vahvempi loppulukemin 4–2, joten sunnuntaiyön kotijoukkueella Lightningilla on revanssin paikka.

Viidessä edellisessä ottelussaan Penguins on kerännyt viisi pistettä, mutta valtaosassa otteluista marginaalit ovat olleet melko pieniä. Otteluiden kääntäminen voitoiksi on osoittautunut haasteelliseksi pingviinipaidoille viime aikoina.

Maalinsuulla vierailla aloittanee Casey DeSmith, sillä ykköskassari Matt Murray on todennäköisesti edelleen loukkaantuneena sivussa. DeSmith on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelussa ja torjunut kiekkoja torjuntaprosentilla 91,78%. Selän taakse on uponnut keskimäärin 2,69 laukausta ottelua kohden.

Maalimäärä jälleen alhainen Tampassa?

Kertoimissa ei huomioida edelleenkään riittävästi isäntien vasta-alkanutta trendiä, joka on mallia tehdään vähemmän ja päästetään vähän. Edellinen ottelu St. Louisia vastaan oli malliesimerkki Tampa Bayn otteluiden luonteesta tällä hetkellä – intensiteetti on korkealla, maalipaikkoja tulee ja kamppailu on todella viihdyttävää kiekkoa, mutta maalivahdit loistavat, eikä kaappeja synny.

Ensimmäisenä pelivaihtoehtona pelataan alhaista maalimäärää (ottelussa alle 5,5 maalia). Ykkösvalinnassa pelaaja voittaa, jos ottelussa tulee korkeintaan viisi maalia.

Toisena vaihtoehtona on niin ikään alhainen maalimäärä (ottelussa alle 5,0 maalia). Kakkosvalinnassa pelaaja voittaa, jos ottelussa tulee alle viisi maalia, mutta tasan viidestä maalista panos palautuu ja kohde mitätöityy.