NHL su 30.12. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Tampa Bay – Montreal | Molemmilla kulkee – Tampa suli edellisessä ottelussaan, mutta voitti lopulta

Montreal Canadiens vierailee Amalie Arenalla Tampa Bay Lightningin vieraana lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Lightning on koko sarjan kovavireisin joukkue ja johtaa itäistä konferenssia.
Tampa Bayn ottelut ovat olleet viime aikoina ilotulituksia, jotka se kuitenkin on kovalla prosentilla onnistunut kääntämään itselleen
Viimeisimmässä kamppailussaan Lightningin kotijäälle saapui vieraaksi Philadelphia Flyers, joka oli selkeä altavastaaja läpi kamppailun, mutta käytti maalintekopaikkansa tehokkaasti. Joukkue punnersi kolmen maalin takaa 5–5-tasatulokseen, mutta isännän iskukyky oli liikaa heti jatkoajan alussa, kun Alex Killornin komea laukaus upposi Flyers-maalin ylänurkkaan tolpan kautta ja sinetöi loppunumeroiksi 6–5.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Kotiotteluissaan Tampa Bay on loistanut erityisesti, kun se on kerännyt jo 32 pistettä 20 kotiottelussaan. Tällä tilastolla joukkue on niin ikään ensimmäisellä sijalla idässä. Edellisiin 13 otteluun Lightning on kärsinyt ainoastaan yhden tappion, eikä ole jäänyt kertaakaan pisteittä.
Silmiinpistävää Lightningin otteluissa ovat olleet suuret maalimäärät ja iltapuhteet, joissa myötä joukkue olisi iskenyt alle viisi maalia ovat todella vähissä. Montrealin kamppailuissa maalimäärät ovat pääasiassa jääneet huomattavasti Tampa Bayn taistoja alhaisemmiksi.
Ensimmäisenä pelivalintana lauantain ja sunnuntain välisen yön otteluun nostetaankin alhainen maalimäärä, jolle on tarjolla todella kova kerroin, sillä isäntä on pelannut vain suurinumeroisia kamppailuja viime aikoina. Montrealin ja Tampa Bayn joukkueet ovat muuttuneet hieman edellisestä kaudesta, mutta kohtaamisissa ei näiden joukkueiden välillä ole usein maaleilla mässäilty.
Montrealilla on kolmen kamppailun voittoputki
Montreal Canadiens on kolmen voiton putkessa ja voitoista jokainen on tullut vieraskaukalossa. Edellisissä otteluissa ovat kaatuneet viimeisimmästä kamppailusta alkaen Florida Panthers, Vegas Golden Knights ja Arizona Coyotes.
Haasteena Tampa Bay on Montrealille kuitenkin äärimmäisen kova. Kauden tähän saakka ainoassa keskinäisessä kohtaamisessa Lightning niisti Canadiensin vieraissa 1–4-lukemin.
Idän sarjataulukossa Montreal on kuudentena ja sillä on kerättyjä pisteitä 45. Konferenssia johtavaa Lightningia se on perässä 15 paunan verran.
Kymmenen ottelun kuntopuntarilla Montreal sijoittuu neljänneksi itäisessä konferenssissa. Se on siis pelannut tulosten valossa viime aikoina keskimäärin hieman paremmin kuin kokonaisuutena. Montreal voisi olla joukkue, joka pystyy horjuttamaan tosissaan hurjassa vireessä olevaa Tampa Bayta.
Nostetaan pienemmällä panoksella toiseksi kohteeksi luisteluvoimaisen, nälkäisen ja voittoputkessa liitävän Montrealin lopullinen voitto.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ