NHL ma 15.03. klo 22:00

Tampa Bay Lightning - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hallitseva mestari pelaa parhaaseen katseluaikaan Rinteen, Granlundin ja Haulan Predatorsia vastaan

Tampa Bay Lightning kohtaa toistamiseen kotiyleisönsä edessä Nashville Predatorsin. Sunnuntain vastaisena yönä salamapaitainen isäntä oli lopulta melko ylivoimainen, eikä jättänyt Nashvillelle paljoa mahdollisuuksia. Vieraiden poissaolotilanne on edelleen melko huolestuttava ja esimerkiksi Pekka Rinteen kuorma maalinsuulla kasvanee jälleen Juuse Saroksen ollessa sivussa.

Nashville Predatorsin ainoa poissaolo ei suinkaan ole maalivahtiosastolla, sillä myös kärkipuolustajat Roman Josi ja Ryan Ellis ovat tähtihyökkääjä Matt Duchenen ohella sivussa. Lisäksi alakerrasta puuttuu yhä Luca Sbisa ja hyökkäyspäästä Luke Kunin sekä Brad Richardson. Isäntien ainoat poissaolijat ovat loukkaantuneet hyökkääjät Mitchell Stephens ja Nikita Kutšerov, jonka kuntoutuminen tosin etenee General Manager Julian BriseBoisin mukaan aikataulussa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lightning oli edellisessä keskinäisessä tehokkaampi ja muutoinkin paljon vaarallisempi ryhmä hyökkäyspäästä. Predatorsin harvoja onnenaiheita oli nuorista pelaajista koostetun neloskentällisen onnistuminen. Erityisen vakuuttava oli tehot 1+1 summannut 24-vuotias venäläispelaaja Jakov Trenin. Kentällisen sentterinä toimi loukkaantumisensa jälkeen kehiin palannut Erik Haula.

Tampa Bay Lightning

@TBLightning
On having fans in the building: “There was a different feeling. Our fans are some of the best in the league.”

#NSHvsTBL | Erik Cernak: tbl.co/cernak3-14

Sen lisäksi, että salamapaitojen viimeistely ja vaarallisuus olivat viikonloppuna huomattavasti kovemmalla tasolla Predatorsiin nähden, hävisi vierailija myös maalivahtipelaamisessa. Rinne ei ole enää menneiden vuosien tasolla ja kova kuorma Saroksen poissaolon vuoksi näkyy myös otteissa. Toisaalta Andrei Vasilevski on lähellä koko sarjan parhaan maalivahdin titteliä, eikä usein pelaa ohipelejä.

Tampa Bay Lightning

@TBLightning
On having fans in the building last night: “Hopefully this is a big step towards full arenas around the world.”

Victor Hedman: tbl.co/hedman3-14

Tampa Bay Lightning oli avauskohtaamisessa niin vakuuttava, ettei ole muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa sen kelkassa myös toiseen kohtaamiseen. Kupongille poimitaan kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Tampa Bay -1,5). Myös kotiyleisön paluu Amalie Arenalle piristää varmasti isäntiä toistamiseen. Nashville Predatorsin leveys ei ole loukkaantumisten myötä kovinkaan hyvissä kantimissa ja erityisen pahoja vaikutuksia on kahden tärkeän puolustajan sekä toisen maalivahdin puuttumisesta.