Liiga su 14.03. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pekka Rinteen kuorma kasvaa! Juuse Saros ja Erik Haula ovat yhä sivussa Nashville Predatorsilta

NHL:ssä otteluita on tahkottu hurjaa vauhtia läpi kevään, ja Nashville Predators on tähän saakka tehnyt lähes kaikkea muuta, paitsi vakuuttanut. Joukkueen suurin ongelma hallitsevan mestarin vieraana ei ole kuitenkaan peliesitysten surkeus, sillä ryhmällä on seitsemän merkittävää poissaoloa. Pääasiassa sivussa on terävimmän kärkikorin pelaajia, eikä kasvopesulle Detroit-tappionsa jälkeen pyrkivä Tampa Bay Lightning ole se mieluisin vastus tässä tilanteessa.

Nashville Predators pelaa Lightningia vastaan ilman Roman Josia, Ryan Ellisiä, Luca Sbisaa, Matt Duchenea, Erik Haulaa ja Luke Kuninia. Lisäksi sivussa on myös Juuse Saros, joten edellisottelun 5–1-tappiossa kesken pelin Kasimir Kaskisuohon vaihdettu Pekka Rinne ottanee lisää kuormaa harteilleen. Petopaitojen käyrä on sen heikon kauden aikana ollut laskeva ja viiden ottelun otannalla pisteitä on tullut vaivaiset kolme.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tampa Bay Lightning edustaa aivan toista ääripäätä keskisessä divisioonassa ja se on ollut lohkon vahvin joukkue Carolina Hurricanesin ohella. Salamapaitojen pistetili on karttunut 38 pistettä, kun otteluita on alla 25. Isäntä on ollut koko maaliskuun vieraskiertueella ja pelaa nyt kotiyleisönsä edessä ensimmäistä kertaa kuuteen otteluun. Kymmenessä kotiottelussaan Amalie Arenalla Lightning on hävinnyt ainoastaan yhdesti, eikä toista kertaa ole näköpiirissä heikkoa ja vajaamiehistä Predatorsia vastaan.

Tampa Bay Lightning

@TBLightning
On Kucherov’s recovery: “He’s exactly on track. He started skating this week.”

More from GM Julien BriseBois: tbl.co/brisebois3-12

Pelivalinnaksi poimitaan itseoikeutetusti kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Tampa Bay -1,5). Lightningin vierasretkeily päättyi yllättävään 6–4-tappioon Detroitissa, joten jotakin lienee hampaankolossa. Kuluvalla kaudella Jon Cooperin miehistö on taipunut kahdesti peräkkäin vain kerran. Isäntien sairastuvalta on kuulunut Tampa Bay -näkökulmasta mainioita uutisia, sillä Nikita Kutšerov on aloittanut kevyen harjoittelun ja venäläistähden kuntoutuminen on aikataulussa. 27-vuotiaan pistehain lisäksi Mitchell Stephens on ainoa poissaolija Lightningin leirissä.