NHL pe 28.12. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Tampa Bay – Philadelphia | Lightning-dominanssille ei näy päätepysäkkiä – valmentajaansa vaihtanut Flyers suuren haasteen edessä

Tampa Bay Lightning saa itäisen konferenssin sisäisessä taistelussa vastaansa Philadelphia Flyersin. Isäntä johtaa koko sarjaa ja konferenssiaan. Flyers puolestaan on lännessä sijalla 14.
Lightningin juna puksuttaa tasaisesti – alivoima toimii ja ylivoima on sarjan parasta
Tampa Bay on hävinnyt edellisistä 16 ottelustaan ainoastaan kaksi ja viimeisimmän niistäkin vasta jatkoajalla. Lightning on tällä hetkellä koko sarjan kovavireisin joukkue, loukkaantumistupa on tyhjä ja perustaso on huomattavasti monia muita joukkueita korkeammalla. Philadelphia joutuu kovaan testiin, kun sitä isännöi maailman kovavireisin jääkiekkojoukkue.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Erityishuomion ansaitsee Lightning-alivoima, joka on sarjan kahdeksanneksi parasta, mutta parantunut huomattavasti kauden edetessä. Kokonaisvaltaisen joukkueen ylivoimapelaaminenkin toimii ja se on sarjan parasta noin 29 prosentin tehokkuudella.
Tampa Bay on tehnyt keskimäärin yli neljä maalia ottelua kohden, joka on suorastaan sensaatiomainen lukema. Lightning on ollut korkeista ennakko-odotuksista huolimatta jopa yllättävän vahva ja meno on vain parantunut kauden edetessä.
Philadelphian pelaaminen ei hurraa-huutoja aiheuta – puolustuspelaaminen sakannut läpi kauden
Flyersin joukkue on lännessä kolmanneksi viimeisenä, eikä sen pelaaminen ole missään vaiheessa kuluvalla kaudella ollut ruusuilla tanssimista. Philadelphia on päästänyt sarjassa kolmanneksi eniten maaleja, kun keskimäärin kiekko on uponnut yli kolme ja puoli kertaa ottelua kohden Flyers-nuottaan.
Huolestuttavaa on myös se, että joukkueen maalilla on pelannut kuluvalla kaudella neljä kasvoa, eikä kenenkään tekeminen ole oikein vakuuttanut.
Osasyynä – oikeastaan suurimpana syynä – maalivahtien numeroihin ja siihen, että he eivät ole onnistuneet on tosin Philadelphian repaleinen puolustuspelaaminen, joka ei tarjoa maalivahdille läheskään tyydyttävää mahdollisuutta onnistumisille, vaan sabotoi veräjänvartijoiden itseluottamuksen, tilastonumerot ja mahdollisuudet alkuunsa.
Flyers antoi potkut päävalmentajana toimineelle Dave Hakstolille joulukuun puolivälin tienoilla ja uudeksi päävalmentajaksi nostettiin farmiseura Leigh Valley Phantomsia siihen saakka luotsannut Scott Gordon. Hän on aiemmin luotsannut NHL:ssä vastuuvalmentajana New York Islandersia kolmella kaudella, jonka lisäksi 55-vuotias Gordon on toiminut muun muassa Toronto Maple Leafsin apuvalmentajana.
Uuden valmentajansa alaisuudessa Philadelphia on onnistunut kaapimaan neljästä ottelusta kolme voittoa, mutta vierailu Floridassa on ylivoimaisesti kovin haaste tähän saakka Gordonin Philadelphia-komennuksen aikana.
Pelivalinnoissa luotetaan Lightningiin
Ensimmäisenä kohteena pelataan suoraa kotivoittoa miellyttävällä kertoimella. Toisena kohteena pelataan kotivoittoa tasoituksella.
Tampa Bay ja Philadelphia ovat kohdanneet kuluvalla kaudella yhden kerran Philadelphiassa. Värikäs kamppailu päättyi silloin vierasjoukkue Lightningin jatkoaikavoittoon todella värikkäiden vaiheiden jälkeen.
Ennen ottelun viimeistä kymmenminuuttista Tampa Bay johti peräti 1–5, mutta Philadelphia iski neljä osumaa reilussa kuudessa minuutissa ja kamppailu eteni jatkoajalle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ