NHL ti 20.11. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets | Taistelu itäisen konferenssin kakkospallista

Toronto Maple Leafs kohtaa Scotiabank Areenan uumenissa vahvasti esiintyneen Columbus Blue Jacketsin. Kiekko tippuu jäähän tiistaiyönä klo 02:00 Suomen aikaa.

Toronto Maple Leafs – peli kulkee myös ilman Auston Matthewsia

Toronto Maple Leafsin otteet ovat olleet vahvoja myös ilman supertähti Auston Matthewsia. Vaahteralehdet ovat viimeisestä viidestä ottelustaan napanneet neljä voittoa, joista yhden jatkoajan jälkeen.
Toronto on näyttänyt olevansa yksi suurimmista mestarisuosikeista tälle kaudelle. Peli on kulkenut kauden alusta lähtien tappavan tasaisesti ja joukkue löytyy tällä hetkellä itäisen konferenssin sijalta kaksi. Yksi suurimpia joukkueen vahvuuksia on ehdottomasti pelinopeus, jota hyödynnetään erityisesti Mitch Marnerin ja Kasperi Kapasen kaltaisien pelaajien avulla – oli kyseessä kiekon tuominen hyökkäysalueelle tai päätyyn pelaaminen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Columbus Blue Jackets – nousujohteista

Columbus Blue Jackets on aloittanut kauden vahvasti. Joukkue löytyy itäisen konferenssin sijalta kolme, heti Toronto Maple Leafsin jälkeen. Joukkue on vaahteralehtien tavoin pelannut viime aikoina hyvin ja edellisestä viidestä ottelusta saldona on neljä voittoa.
Columbus on yksi NHL:n laadukkaimpia joukkueita kokonaiskuvaa tarkastellessa. Joukkueen GM Jarmo Kekäläinen on tehnyt loistavaa työtä ja luonut kokonaisvaltaisen rosterin. Onnistujia ei alkukauden aikana ole löytynyt pelkästään loistavasta ykkösvitjan kolmikosta Panarin-Dubois-Atkinson – myös muut kentälliset ovat kantaneet vastuuta, kun sitä on eniten tarvittu.

Tiukka, maalirikas kamppailu luvassa

Tulikuumien joukkueiden välisestä kamppailusta tulee varmasti tiukka. Molemmilta joukkueilta löytyy tulivoimaa sekä hyökkäyksestä että puolustuksesta, joten maaleja tullaan varmasti näkemään paljon. Voittajaa ottelusta on todella vaikea lähteä arvioimaan, joten pelivalintamme on yön ottelussa ainoastaan maalimäärissä!