to 14.01. klo 02:00

Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens

Vahvistunut Toronto ennakkosuosikkina avausotteluun Montrealia vastaan

NHL:n avauskierroksella nähdään heti herkullinen ottelu. Toronto Maple Leafs isännöi Montreal Canadiensia kotihallissaan. Kumpikin kanadalaisseura on vahvistunut kesällä hurjasti, mutta Toronto on yhä kanadalaisseurojen ykkönen. Näin ollen pelivalintamme onkin Toronton kotivoitto.

Viime kausien aikana Toronto on ollut NHL:n takuuvarma alisuorittaja. Joukkueesta löytyy hurjasti tähtistatuksen pelaajia, mutta kovassa paikassa Toronto ei ole pärjännyt. Sarjatauon aikana seura onkin hankkinut runsaasti veteraaniosaamista. Joe Thornton, Wayne Simmonds ja jatkosopimuksen tehnyt Jason Spezza tuovat nuoreen tähtisikermään kaivattua johtajuutta. Puolustuskalusto on ollut Toronton toinen suuri heikkous. T.J. Brodie ja Zach Bogosian ovat paljon kaivattuja vahvistuksia pakkiosastolle.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN


Montreal on tehnyt niin ikään runsaasti hankintoja. Josh Anderson ja Tyler Toffoli ovat erinomaisia vahvistuksia laitahyökkääjäosastolle. Samaan aikaan Montreal joutui kuitenkin luopumaan Max Domista, joka oli erinomainen kakkossentteri. Nyt keskushyökkääjäosasto on erittäin kapea, ja seura joutuu luottamaan paljon nuoriin hyökkääjiinsä.

Kanadalaisseurojen taistelusta on odotettavissa tasaista vääntöä. Toronto on kuitenkin paperilla vahvempi. Joukkuetta onkin ennakoitu Kanadan oman divisioonan ykköseksi, kun taas Montreal löytyy useista arvioista vasta divisioonan neljänneltä tai viidenneltä sijalta. Ruksitamme siis vetokupongille ykkösen Toronton kotivoiton merkiksi.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleToronto Maple Leafs - Montreal Canadiens14.01.2021