pe 19.10. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins | Nälkäisempi Toronto vie voiton

Yöllä itäisessä konfressissa pelataan todella mielenkiintoinen kamppailu. Kotijoukkue Toronto Maple Leafs saa vastaansa viime kausien menestyneimmän joukkueen, Pittsburgh Penguinsin. Toronto on ehkä koko NHL:n lätkähulluin kaupunki, mutta 2000-luku on ollut sille synkkä. Huonosti menneet kaudet ovat seuranneet toisiaan, ja sekoilua on tapahtunut niin kaukalossa, kuin sen ulkopuolellakin.
Tämän hetken Toronto sen sijaan on liigan parhaimpia joukkueita. Jo viime kaudella tuli pudotuspelipaikka, mutta tällä kaudella joukkue on toistaiseksi ollut koko sarjan paras. Tästä osoituksena koko NHL:n piikkipaikka. Toronton pelaajat ovat korkealla myös pistepörssissä. Kuuden parhaan joukossa löytyvät Auston Matthews (1.), Morgan Rielly (3.), John Tavares (5.) sekä Mitchell Marner. Kaikki ovat tehneet vähintään 11 pistettä seitsemään peliin.
Tähän joukkoon voidaan myöskin lisätä viime otteluissa loistavasti Matthewsin kanssa pelannut Kasperi Kapanen, joka pelaa uransa parasta kautta. Maalilla pelasi viime ottelussa Garret Sparks, kun Fredrik Andersen kärsi loukkaantumisesta. Mistään vakavasta vammasta ei kuitenkaan ole kyse. Muutoin joukkueen terveystilanne on hyvä – ainoastaan William Nylander on ollut alkukauden sivussa sopimusneuvottelujen takia.
Maaliero Torontolla on seitsemän ottelun jälkeen (33-23). Tehtyjä maaleja sillä on koko sarjassa eniten, mutta päästettyjäkin maaleja on viidenneksi eniten. Joukkueen heikkoa kohtaa ei siis tarvitse kauaa etsiä. Puolustuspäässä täytyy pelata huomattavasti paremmin, mikäli Toronto haluaa menestyä jatkossakin.
Ylivoimalla Toronto on ollut sarjan tehokkain. Ylivoimaprosentti 47,4 on vakuuttava. Alivoimaprosentti on hiukan päälle 84. Alkukaudesta näihin lukuihin on kuitenkin syytä suhtautua varauksella.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Vierasjoukkue Pittsburgh on kiistatta viime kausien kovin jengi. Viime kaudella joukkue hävisi sarjan Washington Capitalsia vastaan, mutta sitä ennen seura juhli kahta mestaruutta putkeen. Joukkueen johtohamoja viime kausilla ovat olleet Sydney Crosby, Evgeni Malkin, Jake Guentzel sekä maalivahti Matt Murray.
Tämä kausi on kuitenkin alkanut joukkueelta vaisusti – viidestä ottelusta saldona ainoastaan kaksi voittoa. Viime ottelussa joukkue hävisi Vancouverille, joka ei lukeudu sarjan kovimpiin joukkueisiin ja kärsii lisäksi pahoista loukkaantumisista. Joukkueen tehokkain pelaaja on ollut Malkin, ja maalilla Casey DeSmith on pelannut enemmän. Kahden ottelun jälkeen Murrayn tilastot näyttävät melko heikoilta.
Erikoistilanteissa Pittsburgh on pelannut kohtalaisesti. Ylivoimaprosentti on 23,1; ja alivoimaprosentti 92,7. Toisaalta ottaen joukkueen materiaalin huomioon, on ylivoimalla syytäkin tulla tulosta.
Ensi yön otteluun suosikkina lähtee kotijoukkue Toronto. Joukkue saa valtavan tuen kotiyleisöltä ja sen itseluottamus on melkolailla tapissa. Pittsburgh hakee vielä peliään, ja Toronto muutoinkin vaikuttaa tällä hetkellä joukkueista nälkäisemmältä.
Toronton suoran voiton kerroin kelpaa hyvin lapulle. Toinen kohde kaivetaan maalimääristä, koska Toronton peleissä verkot ovat heiluneet alkukaudesta urakalla, eikä Pittsburgin hyökkäys ole myöskään aivan kädetön.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ