ke 11.03. klo 01:00

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning

Toronton rampa puolustus joutumassa Tampa Bayn kuritukseen

Toronto Maple Leafsin loukkaantumien riivaama pakisto joutuu ensi yönä kovaan testiin. Joukkue saa vieraakseen yhden NHL:n tulivoimaisimmista joukkueista, Tampa Bay Lightning saapuu vierailulle. Uhmapelaajat huomaa tässä vieraiden etulyöntiaseman ja ruksittaa lapulle kakkosen Tampa Bayn voiton merkiksi.

Toronto on viime vuosina laittanut joukkueenrakennuksessa kaikki paukut hyökkäykseen, mikä on näkynyt puolustuspään sekoiluna. Joukkueen ykköspakeista Morgan Rielly ja Jake Muzzin ovat vieläpä sairastuvalla. Jäljellä olevalla puolustuksella mitattuna Toronto on koko NHL:n alinta kastia. Edellisessä peleissä ontuvaa puolustusta on paikattu hyökkäyksen kustannuksella, ja joukkue on tehnyt kolmeen otteluun vain kolme maalia. Köniin on tullut Anaheim Ducksilta, Los Angeles Kingsiltä ja San Jose Sharksilta. Kaikki kolme joukkuetta kuuluvat NHL:n neljän heikoimman joukkoon.

Tampa Bayllakin on pienimuotoisen ryhtiliikkeen paikka. Joukkue hävisi edellisessä ottelussaan umpisurkealle Detroit Red Wingsille ylimielisen esityksen päätteeksi, joten nyt mestarikandidaatin otteisiin voi odottaa selvää parannusta. Taitoa joukkueesta kyllä löytyy, ja viime otteluissa onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Kolmessa viimeisessä ottelussa Tampa Bay on iskenyt 13 kaappia, kymmenen enemmän kuin Toronto.

Tampa Bay ja Toronto ovat tällä hetkellä päinvastaisissa trendeissä. Lightning on jäänyt viidessä viimeisessä ottelussa vain kerran ilman pisteitä, kun taas Toronto on kerännyt kolme tappiota putkeen. Loukkaantumiset ovat rasittaneet kumpaakin joukkuetta, mutta Torontolla ne ovat osuneet jo ennestään paperian ohueeseen puolustukseen. Pelivalinnaksi valikoituu Tampa Bayn vierasvoitto.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>