NHL la 10.11. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Toronto – New Jersey | Paholaisten liito kääntynyt tappiokierteeksi

NHL:ssa lauantain vastaisena yönä on jälleen pelattavaa! Yhdessä kamppailussa kohtaavat Toronto Maple Leafs ja New Jersey Devils. Vihje ja pelivalinnat ovat tarjolla kamppailuun!

Toronto ei Matthewsia liikaa kaipaa – edelliset ottelutkin sen osoittavat

Maple Leafs on pelannut kahdessa edellisottelussaan kenties kauden tähän saakka parasta kiekkoaan. Maaleja näissä syntyi kahdeksan ja oma verkko heilahti ainoastaan kertaalleen. Ensin kaatui Pittsburgh Penguins vieraissa lukemin 0–5, jonka jälkeen Vegas Golden Knights kotikaukalossa numeroin 3–1.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Joukkueen tähtipelaaja Auston Matthews on loukkaantuneena. Tämä ei kuitenkaan ole menoa hidastanut, vaan uusia ratkaisijoita on löytynyt. Puolustuspäässä Morgan Reilly on esiintynyt kiekon kanssa edukseen. Taitava puolustaja iski Penguins-ottelussa limpun nuottaan kahdesti. Hyökkääjäkonkarit Patrick Marleau ja John Tavares ovat niin ikään kunnostautuneet viime aikoina tehojen valossa.

Devilsin alkukauden pienimuotoinen dominanssi on kääntynyt painajaiseksi

New Jersey on saalistanut edellisiin viiteen kamppailuunsa ainoastaan kaksi pistettä. Kauden ensimmäisestä ottelusta käynnistynyt neljän ottelun tappioputki on vaihtunut ainoastaan kahteen voittoon edellisistä yhdeksästä taistelusta.
Joukkueelta on loukkaantumisen takia sivussa ainakin puolustaja Steve Santini. Tasokas laituri Jesper Bratt avaa kautensa lähiaikoina, mutta vielä ei ole varmaa tapahtuuko se juuri Torontossa. Laitahyökkääjä Stefan Noesenin saattaa niin ikään olla sivussa. Hän on pelannut yhdeksässä kauden 13:sta kamppailusta.
Toronton pelaaminen on mennyt ilman tähtisentteriä eteenpäin ja New Jersey on todellisessa alamäessä. Täten peli-idea kamppailuun rakentuu kotivoiton ympärille.