Vancouver Canucks – San Jose Sharks

ti 12.02. Klo 05:00

Karlssonin poissaolo ei näy Sharksin tulossarakkeessa!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Vancouver Canucks isännöi aikaisin tiistaiaamuna Suomen aikaa San Jose Sharksia NHL:ssä. Vierailija on kovassa vireessä ja kärkkyy itäisessä konferenssissa kärkisijoilla. Canucks puolestaan on idässä alempaa keskikastia, eikä viime aikoina ole järjin voitokkaasti sujunut.

Karlsson saattaa olla yhä sivussa, mutta Sharks porskuttaa silti

San Jose on viiden ottelun voittoputkessa, mutta peräti kolme otteluista on ratkennut vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Kahdessa edellisessä ottelussaan hailauma on kuitenkin murskannut itäistä konferenssia johtavan Calgry Flamesin sekä toisen kanadalaisjoukkueen, Edmonton Oilersin. Molemmat otteluista päättyivät lukemin 5–2.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Vieraiden puolustuksesta on pidemmän aikaa ollut sivussa tärkeä palanen, kun tähtipuolustaja Erik Karlsson on ollut loukkaantuneena sivussa. Ruotsalaisen paluu pelikentille lähenee, mutta miehen poissaolo ei tuloksellisesti ole näkynyt juurikaan Sharksin otteissa ja sen puolustuspää on monipuolisimpia ja pelottavimpia koko sarjassa.

Pelattuja otteluita San Josella on tällä hetkellä 56 ja niissä kerättyjä pisteitä 73. Pistelukema oikeuttaa jaetulle kakkostilalle läntisessä konferenssissa ja kärkeen on eroa ainoastaan piste, mutta Flames on piikkipaikalla pelannut yhden ottelun enemmän kuin Sharks, ja toisena ryhmänä lännen kärkeä jahtaava Winnipeg Jets.

Vancouverilla on vaikeaa ja tappioita tulee liikaa

Canucks on hävinnyt kuudessa edellisessä ottelussaan neljästi. Kaksi joukkueen edellistä ottelua ovat päättyneet jatkoajalla – toinen voittoon konferenssikärki Flamesia vastaan, toinen tappioon Chicago Blackhawksille.

Viidessä edellisessä ottelussaan Vancouver on kerännyt ainoastaan viisi pistettä, jotka oikeuttavat yhdeksänteen sijaan viiden ottelun kuntopuntarilla lännessä. Canucksin kokonaissijoitus läntisessä konferenssissa on niin ikään yhdeksäs, kun joukkueella on pelattuja otteluita 56 ja pisteitä yksi enemmän.

Loukkaantuneina Canucksin ryhmästä ovat sveitsiläishyökkääjä Sven Bärtschi sekä ruotsalaispuolustaja Alexander Edler. Molemmat ovat olleet sivussa joukkueen vahvuudesta jo pidemmän aikaa.

Maaleille odotetaan tuttuja kassareita

Isäntien maalilla nähtäneen selkeää päätorjuntavastuuta kuluvalla kaudella kantanut ruotsalainen Jacob Markström. 42 ottelua kuluvalla kaudella pelannut veräjänvartija on pystäyttänyt kiekkoja torjuntaprosentilla 91,04% ja päästettyjen maalien keskiarvo on 2.81 ottelua kohden.

Sharksin veräjälle palannee yhden ottelun huilivuorolta ykköskassari Martin Jones, joka on parantanut koko hailauman tavoin otteitaan kauden edetessä. Jones on pelannut tällä sesongilla San Jose -maalilla 40 ottelua ja kantanut niin ikään selvän päätorjuntavastuun. Mies on operoinut torjuntaprosentilla 89,71% ja päästettyjen maalien keskiarvo on 2.95.

Pelivaihtoehdot Sharks-merkkisiä

Pelivalinnoissa uskotaan vakaasti, että vierasjoukkue jatkaa kelvollisia esityksiään ja nappaa kuudennen perättäisen voiton. Ensimmäisenä pelikohteena nostetaan esiin Sharksin suora voitto kelpokertoimella.

Vaihtoehtoisesti, hieman korkeammalla riskillä, voi pelata vierasvoittoa tasoituksella (-1,5). Se tarkoittaa, että pelaaja voittaa, jos Sharks nappaa kuudennen voiton putkeen vähintään kahdella maalilla.