ti 20.11. klo 05:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Vancouver Canucks – Winnipeg Jets | Vancouver Canucks palaamassa oikealle tasolleen?

Vancouver Canucks lähtee altavastaajana tiistaiyön koitokseen, kun kotijoukkue kohtaa vahvan Winnipeg Jetsin Rogers Arenan uumenissa.

Vancouver Canucks – omalla tasollaan

Kauden yllättävän hyvin aloittanut Vancouver Canucks on hiljalleen palaamassa realistiselle tasolleen. Viimeisistä viidestä ottelustaan joukkue ei ole voittanut ainuttakaan, vaikka vastustajatkaan eivät ole olleet missään nimessä kärkipään NHL-seuroja.
Kysymys kuuluu, mikä mättää hyvän alkukauden jälkeen? Canucksin nippu on auttamatta liian kapea NHL:n tasoiseen sarjaan. Lisätuskaa tilanteeseen tuo Suomen ruokajonon pituinen loukkaantumislista, jolta löytyvät Brandon Sutter (hyökkääjä), Anders Nilsson (maalivahti), Alexander Edler (puolustaja), Jay Beagle (hyökkääjä) sekä Sven Baertschi (hyökkääjä). Epävarmaa on myös joukkueen suurimpiin tähtiin lukeutuvan Brock Boeserin pelaaminen yön koitoksessa.
Ennen kuin sairasvuodetta on saatu tyhjennettyä, Canucks-rosterin otteet eivät parane siitä, mitä olemme viime aikoina nähneet.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Winnipeg Jets – kiekkohuuma kasvaa

Winnipeg Jets on viimeisistä viidestä ottelustaan raapinut kasaan kolme voittoa. Joukkue lähtee otteluun tappio niskassaan, hävittyään jatkoajan jälkeen Buffalo Sabresille heikon esityksen jälkeen. Levännyt Jets-rosteri puolestaan on Canucksin vieraana varmasti voitonnälkäinen.
Winnipegissä kiekkohuuma sen kuin kasvaa. Joukkueen esitykset ovat parantuneet koko ajan kauden edetessä, eikä Jets-joukkueella ole edes loukkaantumisia.
Maalivahti Connor Hellebuyck on löytänyt oman tasonsa vaikean alkukauden jälkeen ja pystyy heikommissakin peleissä antamaan Jetsille mahdollisuudet voittoon. Winnipegin maaliero on tältä kaudelta kokonaisuudessaan 55:45. Joukkue ei siis ole tehtyjen maalien osalta NHL:n kärkipäätä, mutta päästettyjä maaleja joukkueella on vähän.

Vancouver Canucksin tappioputki jatkuu

Vancouver Canucks ui syvissä vesissä, eikä tunnelin päässä näy thaimaalaisia luolasukeltajia. Loukkaantumisten myötä joukkueiden välinen materiaaliero on valtava.
Winnipeg Jetsin voittoon uskotaan – jopa murskalukemin. Pelivalinnat kulkevatkin tässä koitoksessa kokonaisuudessaan vierasjoukkueen kautta.