su 18.11. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Vancouver – Montreal | Siipirikkoinen isäntä saa selkäsaunan kanadalaisten kohtaamisessa

NHL-kierroksella pelataan sunnuntain vastaisena yönä tuttuun tapaan maailman parasta jääkiekkoa. Mielenkiintoa tarjoaa kanadalaisten kohtaaminen, kun Montreal Canadiens vierailee Vancouver Canucksin kotiareenalla. Isäntiä vaivaavat loukkaantumiset.
Montreal on yllättänyt
Canadiensin joukkue löytyy kuudennelta sijalta itäisessä konferenssissa, maaliero on 63–63 ja pisteitä on kertynyt 19 ottelusta mukavat 23. Moni ei olisi tähän ennen kauden alkua uskonut, sillä Montrealin pudotuspelimahdollisuuksiakin pidettiin vähintäänkin kyseenalaisina.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Montrealin paras pistemies on 23 paunaa kuluvalla kaudella summannut Max Domi (10+13). Toisen polven kiekkoilijan sijoitus pistepörssissä on jaettu 11.
Vierasjoukkueella on kolme merkittävää poissaoloa puolustaja Shea Weber ollessa sivussa, kuten ovat myös hyökkääjät Joel Armia sekä Paul Byron.
Vancouverilla loukkaantumishuolia – viime aikoina ei ole kulkenut
Canucks löytyy hieman yllättäen jo seitsemänneltä sijalta läntisessä konferenssissa. Peräti 75 maalia päästänyt joukkue on kuitenkin viiden ottelun kuntopuntarilla koko konferenssinsa toiseksi heikoin ryhmä, kun kerättyjä pisteitä viimeisiin otteluihin on ainoastaan kolme kappaletta.
Poissaolot ovat näkyneet joukkueen suorittamisessa viime aikoina. Tulevan yön kamppailusta sivussa ovat ainakin hyökkääjät Sven Bärtschi, Jay Beagle sekä Brandon Sutter. Tähtihyökkääjä Brock Boeser lähestyy pelikuntoa, mutta esiintyminen Montrealia vastaan on epävarmaa. Puolustuksesta sivussa on Alexander Edler ja joukkueen kakkosmaalivahti Anders Nilsson on niin ikään loukkaantuneiden kirjoisssa.
Montreal nasauttaa vierasvoittoon tylyin numeroin
Itäisen konferenssin seitsemänneksi paras vierasjoukkue, Canadiens, on vahvaa valuuttaa kanadalaisten kohtaamisessa. Joukkueen varsinaisen peliajan voitolle on toistaiseksi tarjolla makoisa kerroin, johon tartutaan ilomielin.
Toisena ja kolmantena valintana pelataan Montrealin tasoituksellista voittoa. Canadiensin maalilla aloittanee huippumaalivahti Carey Price ja isäntien maalilla nähtäneen ruotsalaismaalivahti Jacob Markström.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ