NHL to 11.03. klo 06:00

Vancouver Canucks - Montreal Canadiens

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL:ää herkutellaan aamukuudelta alkavassa ottelussa! Painuuko lätkä vihdoin pussiin Vancouverissa?

Vancouver Canucks isännöi toistamiseen Montreal Canadiensia ja joukkueen kerroin on jopa noussut edellisottelun kurinalaisen jatkoaikavoittoon päättyneen esityksen jälkeen, mikä tuntuu erikoiselta. Varhain tiistaiaamuna pelattu kamppailu päättyi vähämaalisena 2–1-numeroin, mutta maalipaikkoja olisi molemmilla ollut useampiinkin osumiin. Torstain kamppailu tulee suomalaisittain mukiinmenevään aikaan sen alkaessa poikkeuksellisesti vasta aamukuuden maissa.

Molempien joukkueiden viimeistely oli tiistain ottelussa melkoista hakemista useista huipputonteista huolimatta, joten se joukkue kumpi sitä enemmän pystyy parantamaan, on vahvoilla torstaina. Thatcher Demko pelasi toki edelliskohtaamisessa Canucksin maalilla erinomaisesti ja samaa voi ehdottomasti sanoa virkaveli Carey Pricestä toisella kenttäpuoliskolla.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kun tämän tason pelimiehille jaetaan maalipaikkoja yhtä liukuhihnalta kuin tiistaina, on ainakin hanojen välillinen aukeaminen jossain vaiheessa melkoisen saletissa. Tämän vuoksi runsasmaalisuuden haisteleminen sinänsä kiinnostaisi torstain kamppailua silmällä pitäen. Etenkin nyt, kun myös Montreal on hiljattain hieman parannellut tovin ajan melko kehnona pysynyttä viimeistelyään.

Vancouver Canucks

@Canucks
Coach Green updates the status of Elias Pettersson and then discusses Marc Michaelis and Tanner Pearson and what they bring to the team.

Vancouverin hiljattainen vire vakuuttaa, sillä se on nyt voittanut kolmessa perättäisessä ottelussa kahdesti kivikovan Toronton ja kertaalleen seuraavan vastustajansa Montrealin. On pidettävä hieman outona, että Maple Leafs voittojen ja yksien Canadiensin kustannuksella tulleiden pisteiden jälkeen isäntien kerroin on noussut hieman entisestään – tai vähintäänkin pysynyt samana. Canucksilla ovat varmuudella sivussa Josh Bailey, Michael Ferland sekä Tyler Motte, joiden lisäksi myös ruotsalaistähti Elias Pettersson on yhä poissa.

Ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy vähintään kuusi maalia. Olisi hivenen yllättävää, jos toinen kamppailu putkeen väännettäisiin näiden ryhmien välillä maalit minimissä. Huippupaikkoja kuitenkin syntynee jälleen riittävästi molemmille. Tällä kertaa otetaan kehiin myös toinen pelivalinta, mutta hieman kokeilevammin. Canucks on ollut viime aikoina kokonaisvaltaisesti vakuuttava ja tarjolla on kova kerroin, joka poimitaan tällä kertaa lopullisen voiton muodossa.