NHL su 23.12. klo 05:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Vancouver – Winnipeg | Jets vahvan vakuuttavassa lennossa – katkeaako Laineen maaliton putki?

Vancouver Canucks isännöi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:ssä Winnipeg Jetsiä, joka on vahvassa pelivireessä. Jetsin suomalaistykkillä Patrik Laineella on käynnissä kuiva kausi.
Canucks on pelannut viime aikoina ajoittain hyvin, mutta Winnipeg on rautaisessa vedossa
Vancouverin viime aikojen esitykset ovat olleet kelvollisia. Edellisiin viiteen kamppailuunsa joukkue on kerännyt seitsemän sarjapistettä ja se on viidentenä läntisessä konferenssissa myös kymmenen ottelun kuntopuntarilla mitattuna. Kokonaisuudessaan joukkueen sijoitus on konferenssissaan yhdeksäs ja sillä on kerättyjä pisteitä 38.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Vierasjoukkue Jets on vahvassa lyönnissä ja sillä on kerättynä kuluvalla kaudella kymmenen pistettä enemmän kuin otteluisäntä Canucksilla. Winnipeg johtaa läntistä konferenssia ja on myös kuntopuntareiden kärjessä, eikä suotta.
Jetsin pelaaminen on ollut viime aikoina mukavaa katsottavaa ja erityisesti joukkueen luova hyökkäyspelaaminen ja kyky luoda maalipaikkoja on erinomaisella tasolla. Parannettavaa riittää puolustussuuntaan, mutta Winnipeg on osoittanut pystyvänsä taistelemaan voitosta mitä tahansa joukkuetta vastaan maailman kovimmassa kiekkoliigassa.
Kotijoukkueen puolelta kentällä on loistanut vahvimmin tehojen valossa nuori ruotsalaishyökkääjä Elias Pettersson, jonka pelaaminen on uskomattoman hyvällä tasolla jo varhaisessa vaiheessa NHL-uralla. Pettersson on joukkueelleen erityisesti kiekollisessa hyökkäyspelaamisessa erittäin tärkeä palanen ja hän on summannut kuluvalla kaudella jo 36 tehopistettä (17+19=36) pelaamissaan 32 ottelussa.
Isäntien kokoonpanosta puuttuu sveitsiläishyökkääjä Sven Bärtschi, joka ehti ennen loukkaantumistaan pelaamaan ainoastaan kymmenen ottelua. Kamppailuissa mies kerkesi iskemään kuusi tehopistettä (3+3=6). Canucksin vahvuudesta puuttuvat myös Brandon Sutter sekä puolustaja Troy Stecher.
Patrik Laineella on kolmen ottelun maaliton putki
Suomalaispelote Laine on iskenyt kuluvalla kaudella Winnipegille jo 23 täysosumaa. Edellisissä kolmessa kamppailussa hän ei ole kuitenkaan saanut nimeään maalintekijätilastoihin. Kokonaisuudessaan tamperelainen on summannut tehopisteitä Winnipegissä tällä kaudella 30 (23+7=30).
Vancouverin ja Winnipegin välisestä ottelusta odotetaan maaleilla mässäilyä, joten Laineen tykki puhunee pitkästä aikaa lyhyen tauon jälkeen. Laine on tintannut tällä kaudella kahdessa Vancouver-kamppailussa yhteensä kolme maalia.
Joukkueet kohtasivat ensimmäistä kertaa kuluvalla lokakuussa, jolloin Winnipeg oli kotonaan vahvempi numeroin 4–1. Toisen kerran Canucks ja Jets iskivät yhteen marraskuussa Vancouverissa, jossa isäntä sai toistamiseen todeta Winnipegin vahvuuden, silloin lopputulemana 3–6-voitto vieraille.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ