NHL pe 08.06. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Vegas Golden Knights – Washington Capitals | Game 5 Kausi loppuu?

Washingtonin työmoraali on ihailtavaa katseltavaa, vaikka Vegasin joukkue väläytteleekin loistavilla otteillaan, ovat he joutuneet alakynteen. Tulokasjoukkueen pääsyn finaaliin on mahdollistanut ykkös- ja kakkoskentän kovat tehopisteet, sekä karvauspeli että työmoraali, mutta näistä etenkin kakkoskenttä on ollut koko finaalisarjassa aika unisena ja vaikka osoittikin viimepelissä heräämisen merkkejä. Washington on tämän scoutannut erinomaisesti ja näyttääkin nyt siltä, että ne ovat löytäneet juuri oikean pelityylin Vegasia vastaan, joka on tehokkaasti vähentänyt ykkösen ja kakkosen tehoja.
Tiukka kamppailu on silti edessä ja Vegas voi vahingossa voittaakin kotiottelun, koska ratkaisuottelun paineet kasautuvat nyt Washingtonille. Pitää kumminkin muistaa, että Vegas on parissa viimepelissä tuhlannut erinomaisia maalipaikkoja, kun Washington tekee loistopaikosta maalit.
Braden Holtby on parantanut peliään ottamalla kiekot kiinni, eikä ole antanut Vegasin pelaajille mahdollisuutta rebound kiekkoihin, joista ensimmäisessä ottelussa tehtiin maaleja. Toisessa päädyssä taas Washingtonin pelaajat vieläkin ovat pystyneet laittamaan maalinedusta syöttöjä läpi, eikä Vegasin puolustus ole reagoinut tähän oikealla tavalla.
Maalit tulevat varmasti olemaan tiukassa ja huippu pelaajilta oletetaan maaleja. Joten Alexander Ovechkinilta ja Evgeny Kuznetsovilta odotetaan tulosta.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ