NHL ti 29.05. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Vegas Golden Knights – Washington Capitals | Saako Vegasin sankaritarina jatkoa?

NHL kausi huipentuu järisyttävään finaaliin.
Stanley Cupin Finaali lähtee käyntiin ja ensimmäinen ottelu pelataan Vegasissa vedonlyöjien paratiisissa. Sapeleita lähtevät kolistelemaan kaksi erittäin vauhdikasta ja hyökkäävää joukkuetta. Tässä finaalissa tullaan varmasti näkemään paljon taklauksia ja erittäin kaunista jääkiekkoa.
Finaalisarjan ratkaisevat tekijät löytyvät tolppienvälistä, pelisuunnan muutoksissa ja 5-5 vastaan pelaamisessa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tullaan varmasti näkemään, kun kummatkin joukkueet ovat erinomaisia kääntämään peliä. Tarkoittaen, että joukkueiden puolustajien ja maalivahtien pitää olla valmiina heti pelin alussa, koska pelissä tullaan näkemään paljon 3-2, 2-1 hyökkäyksiä.
Maalivahdit ovat kummallakin joukkueella täyttä timanttia, Vegasin Marc-Andre Fleury on pelannut playoffit päästettyjen maalikeskiarvolla 1.62 (94,7%) ja Capitalsin Braden Holtby 2.04 (92,4%). Joten taistelevat puolustajat ja erinomaisessa vireessä olevat maalivahdit viittaavat vahvasti siihen, että finaalisarjan peleistä tulee vähän maalisia. 2016 ja 2017 Stanley cupin voittanut Fleury on henkisesti valmistautunut voittamaan ja ei voida kumminkaan vähätellä Holtbyn kahta nollapeliä Tampa Baytä vastaan.
Kummallakin joukkueella on paljon tehoja nakuttelevat ykkösnyrkit ja tiukoissa otteluissa näidenkin pelaajien pitää pystyä tekemään tulosta ja sen vuoksi napataan lapulle myös maalitekijäksi Vegasin 8 maalia nakutellut J. Marchessault.
Huomion arvoista on se, että näiden kahden aikaisemmissa kohtaamisissa runkosarjassa ovat päättyneet Vegasin 3-4 ja 3-0 voittoihin. Vegasilla on erinomainen pelivire ja se pysyy myös ensimmäisessä finaalisarjan ottelussa.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ