la 17.11. klo 05:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Vegas – St. Louis | Ritarityhmä parantaa kotitilastoaan kuin sika juoksuaan

NHL-kaukaloissa viime kauden laajennusjoukkue Vegas Golden Knights kohtaa St. Louis Bluesin. Kerrointen valossa kotijoukkueelle tarjotut lukemat ovat iloa silmälle. Runsaasti maaleja on myös luvassa!

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Vegasin pelaaminen on kehittynyt alkukauden kyntämisestä – nyt joukkue on voittanut kolme kotiottelua putkeen ja viimeisimpänä kaatui Anaheim Ducks 5–0-numeroin. Golden Knightsin kotipelaaminen on ollut huomattavasti paremmalla tasolla kuin sen vieraspelaaminen.
Vasta kolmantenatoista läntisessä konferenssissa oleva Vegas on saalistanut 8 kotiotteluunsa 11 pistettä, jotka oikeuttavat konferenssin kotitilaston viidenteen sijaan. Kotiotteluissa joukkueen maaliero on 25–16.
Vierasjoukkue St. Louis Blues on ollut kuluvalla kaudella todella vaisu. Viimeisimpänä joukkue hävisi kriisikatras Chicago Blackhawksille vieraissa numeroin 1–0. Bluesin vierastilasto ei mairittele, sillä se on siinä vasta konferenssinsa toiseksi viimeisellä sijalla, kerättyjä pisteitä viiteen otteluun vieraskaukaloista on karttunut ainoastaan neljä.
Pelillisesti Blues on ollut koko alkukauden yksi sarjan ailahtelevimpia joukkueita ja erityisesti täyden 60-minuuttisen pelaaminen on osoittautunut vaikeaksi tehtäväksi. Joukkue saattaa esittää esimerkiksi kaksi ensimmäistä erää loistavaa jääkiekkoa, mutta olla viimeisessä erässä täysin eri joukkue häviten isommankin johdon.
Loukkaantuneiden listoissa ei kummallakaan joukkueista merkittäviä muutoksia ole. Vegasilta sivussa ovat suomalaishyökkääjä Erik Haula sekä jenkkisentteri Paul Stastny.
Bluesilta kokoonpanosta puuttuu puolustaja Robert Bortuzzon lisäksi hyökkääjä Patrick Maroon. Todennäköisesti sivussa on myös Brayden Schenn.
Joukkueilta on totuttu näkemään runsasmaalisiakin kamppailuita, kuten on kaavan mukaista tähänastisella kaudella NHL:ssa ollut. St. Louisilla on allaan yhden maalin kamppailu, mutta kotijoukkue availi naapuriseurojen kohtaamisessa ketsuppipulloaan maalinteon osalta urakalla. Peli-ideana on runsasmaalinen kotivoitto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ