NHL ke 05.12. klo 05:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Vegas – Washington | Viime kauden finalistit iskevät yhteen Las Vegasissa!

Keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, on NHL:ssä tarjolla todellinen herkkupala, kun Vegas Golden Knights saa vieraakseen viime kauden finaalivastustajansa ja hallitsevan Stanley Cup -mestarin, Washington Capitalsin.
Vaikka Washingtonilta ovat sivussa puolustuksesta Brooks Orpik ja hyökkäyksestä TJ Oshie, eivät poissaolot tee Washingtonista niin selkeää altavastaajaa kuin kertoimista voisi lukea.
Joukkue on voittanut kahdeksasta edellisottelustaan seitsemän ja heikomman alkukauden jälkeen näyttänyt pitkästä aikaa edellisvuoden mestarijoukkueelta. Kymmeneen edelliskamppailuun Capitals on kairannut pisteitä 16, jotka oikeuttavat läntisen konferenssin jaetulle kärkitilalle kymmenen ottelun kuntopuntarilla mitattuna.
Tutut piste- ja maalilinko, Nicklas Bäckström sekä Alexander Ovetškin ovat löytäneet vireensä. Herrat löytyvät perättäisiltä sijoilta koko sarjan pistepörssistä, jossa ensimmäinen on yhdeksäntenä (10+23=33) ja maalipörssin kärkisijoja hätyyttelevä Ovetškin kymmenentenä (19+13=32).

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Washingtonin suoralle voitolle on tarjolla kerroin, joka kannattaa hyödyntää. Lopullisenkin voiton kerroin on yllättävän korkealla.
Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen Washingtonissa, jolloin Golden Knights oli täysin vastaantulijana ja Capitals voitti ottelun 5–2-lukemin.
Isänniltä puuttuvat kokoonpanosta edelleen hyökkääjät Erik Haula sekä Paul Stastny. Joukkue on kunnostautunut Washingtonin tavoin viime kierroksilla ja voittanut edellisistä kahdeksasta ottelustaan kuusi. Vastukset ovat kuitenkin ollut osaltaan hieman kevyempiä kuin vierailla.
Vegasin heikon alkukauden jälkeen otteet ovat kuitenkin parantuneet niin kaukalossa kuin tulostenkin valossa huimasti ja läntisen konferenssin kuntokakkonen on noussut konferenssinsa pohjilta jo kahdeksannelle sijalle.
Washington on kuitenkin kovavireisistä viime kauden Stanley Cup -finalisteista laadukkaampi joukkue ja sillä on hyviä muistoja Las Vegasin otteluista. Capitalsin vire on myös kestänyt hieman kauemmin kuin isännillä, sillä sen esitykset ovat olleet tasaisempia myrskyisän alkukauden jälkeen jo tovin. Joukkue onkin kivunnut läntisessä konferenssissa jo neljänneksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ