to 25.04. klo 02:30

Washington Capitals - Carolina Hurricanes

Legendaarinen seitsemäs ottelu – nähdäänkö Washingtonissa maalijuhla?

Washington Capitalsin ja Carolina Hurricanesin välinen ottelusarja on edennyt legendaariseen seitsemänteen otteluun. Otteluvoitot ovat siis tasan 3–3 ja ensi yön voittaja marssii ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon ja toinen aloittaa kesäloman. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 02:30.

Uusi haastaja KTO tuplaa talletuksesi!

KTO ei jätä Uhmapelaajaa kylmäksi – nappaa nyt 100% talletusbonus

Ottelusarja on ollut tasainen ja kotietu voi olla ratkaiseva tekijä Capitalsin hyväksi, sillä kaikki kuusi kamppailua on kotijoukkue vienyt nimiinsä. Hallitseva mestari on voittanut sarjan kolme kotipeliään maalierolla 14–5. Capitals on ollut kotonaan hyvä ja pystynyt hallitsemaan peliä omalla fyysisyydellään. Hurricanes puolestaan luottaa nopeuteensa ja onkin mielenkiintoista nähdä kumpi valttikortti on tehokkaampi seitsemännessä ottelussa – voima vai vauhti.

Nuori, kokematon ja innokas Hurricanes haastaa kokeneen ja kaiken nähneen Capitalsin. Niin kuin ottelusarja on näyttänyt, mitä tahansa voi tapahtua. Keskinäiset mittelöt ovat olleet jokseenkin outoja, sillä illat ovat revenneet jompaan kumpaan suuntaan isollakin maalierolla muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. On siis vaikea lähteä veikkaamaan ottelun voittajaa, vaikka Capitals lähtee ennakkosuosikkina kamppailuun. Niin kummallisia sarjoja on kuitenkin tämä NHL-kevät näyttänyt, että veikataan ennemmin kaikkea muuta kuin ottelun voittajaa.

Ensimmäisenä pelikohteena pelataan otteluun yli 5,5 maalia. Ottelusarjassa kuudesta mittelöstä neljässä on nähty kuusi maalia tai enemmän. Seitsemännestä ottelusta odotetaan vähämaalista ja tarkkaa kamppailua, mutta ottelusarja on näyttänyt sen olevan kaikkea muuta. Hurricanes on vaarallinen vastahyökkäysjoukkue ja niihin Capitalsilla ei ole varaa hurrikaanipaitoja päästää. Molemmilla löytyy myös todella kovat ylivoimat, joten maalimäärää kannattaa tähän otteluun lyödä lapulle.

Toisena pelikohteena pelataan Warren Foegelen maalia. Hurricanesin duunaripelaajalle pudotuspelit ovat kuin tehty, sillä nuori kanadalainen on ollut yksi parhaista Hurricanes-hyökkääjistä tässä sarjassa. Fyysinen Capitals on Foegelelle hyvä vastus, sillä hänen vahvuudet juuri kaksinkamppailuissa ovat poikineet onnistumisia. 23-vuotias laituri on kasannut kuuteen otteluun jo tehot 4+2.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>