su 03.06. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Game 3 Kotijoukkueen juhlaa

Capitalsin vierasvoitto tasoitti pelisarjan 1-1 ja pelit jatkuvat Washingtonin kotikaukalossa Capital One Areenassa. Holtby oli vireessä ja kaksi päästettyä maalia ei horjuttanut itsetuntoa vaan otti vielä pelin lopussa jäätävän torjunnan Tuch:in vedosta. Peli tulee olemaan varmasti yhdenmaalin ottelu, ellei Fleuryn selkäranka katkea.
Vegasin puolustuksella on nyt kunnon palaverin paikka, koska jos ne eivät saa Capitalsin maalinedusta poikittaissyöttöjä pelattua pois, Vegas tulee häviämään. Fleury on erinomainen maalivahti, mutta kyllä varmasti itsetuntoa rupee nakertamaan, kun poikittaissyötöistä pelaajat nakuttelevat kiekkoja tyhjään maalin.
Holtbyn pelivire jatkuu varmasti hyvänä kotikaukalossa ja kannustavasta kotiyleisöstä kenttäpelaajatkin saavat varmasti lisäenergiaa. Kun taas Vegas joutuu erittäin kovan paineen alle hakien vierasvoittoja Capital One Areenasta.
Vaikka Capitals menettää luottopakin Orpikin seuraavaan otteluun uskon, että se ei tule heikentämään Capsin puolustusta. Kotijoukkue erittäin vahvoilla, koska Vegasin puolustus ei ole pystynyt pysäyttämään Capitalsin hyvää hyökkäys strategiaa.
Kummassakin ottelussa molemmat joukkueet ovat tehneet maalin enkä näe syytä miksi näin ei tapahtuisi myös seuraavassa ottelussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ