ti 05.06. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Washington Capitals – Vegas Golden Knights Game 4 | Sama tahti jatkuu

Vuorossa on NHL-finaalien neljäs ottelu Washingtonin kotiluolassa Capital One Arenalla. Washington Capitals johtaa sarjaa kahden peräkkäisen voiton jälkeen 2-1.
Washington on erittäin kova kotijoukkue, jonka edellinen matsi osoitti Vegasin saadessa aikaan vain 22 laukausta. Washington on muutenkin ottanut pelin selvästi haltuun Vegasilta ensimmäisen surkean ottelun jälkeen. Molemmat maalivahdit ovat olleet liekeissä, jos ei Marc-Andre Fleury olisi pelannut omalla tasollaan ja jopa vähän sen yli, olisi taululla ollut kahdessa edellisessä pelissä rumat lukemat. Braden Holtby on myös Capitalsien maalilla ollut loistava, ja muuta ei olekaan odotettavissa tulevassa ottelussa kotihallissa.
Alkaa näyttämään siltä, että Vegasilta on aseet loppu, ja Capitals varmasti ottaa peliä vielä enemmän hallintaansa Game 4:ssa. Capitals on hyvin pystynyt ensimmäisen ottelun jälkeen eliminoimaan keinot, joilla Vegas on menestynyt läpi kauden. Washington Capitals hyökkää ja puolustaa joukkueena ja isolla sielulla. Yksilöiden onnistumiset ovat ruokkineet joukkueen itsetuntoa, joka näkyy pelissä, tästä hyvänä esimerkkinä Yevgeni Kuznetsovin viime ottelu, jossa hän oikeastaan yhdellä kädellä teki pisteet 1+1.
Tulevan ottelun ei pitäisi erota kahdesta edellisestä oikeastaan millään tavalla, vaaralliset maalintekopaikat ovat vähissä, ja maalivahdit pitävät lopullisesti huolta siitä, että ottelu pysyy vähämaalisena. Underin kertoimet sekä Capitalsien voitto kelpaavatkin mukavasti lapulle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ