ma 31.12. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Washington – Nashville | Huippukiekko ja pitkäveto kruunaavat uudenvuodenaaton illan parhaaseen katseluaikaan!

Washington Capitals isännöi ennen vuoden vaihdetta tappioputkessa tarpovaa Nashville Predatorsia. Vierailla on myös pieniä loukkaantumishuolia, mutta myös isännät tuskailevat puolustuspään poissaolojen kanssa.
Nashville voittanut edellisen kerran joulukuun puolivälissä
Predators on vajonnut jopa hieman yllättäen peräti kuuden ottelun tappioputkeen, joka on tiputtanut sen jo viidenneksi läntisessä konferenssissa. Vielä ennen turpakimaraa Nashville dominoi konferenssinsa piikkipaikalla.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Tappioita on tullut todella yllättäviä tahoja vastaan, kun petopaidat ovat kärsineet tappiot muun muassa Ottawa Senatorsia, Philadelphia Flyersia, Dallas Starsia ja viimeisimpänä New York Rangersia vastaan.
Joukkueelta on sivussa tärkeitä miehiä, mutta alavireistä pelaamista tulosten valossa ja selviytymistaistelua sekä tehottomuutta kaukalossa eivät nekään täysin selitä. Viime aikoina Nashville on ollut todella aneeminen ja kärsinyt tappioita ansaitusti. Hyökkäyspäästä ovat puuttuneet ruotsalaistähti Filip Forsberg, joka on vielä pitkään sivussa, kanadalaissentteri Colton Sissons, kärkiketjujen keskushyökkääjä Kyle Turris sekä sveitsiläispuolustaja Yannick Weber. Turris saattaa palata kaukaloon Washingtonissa.
Poissaolot ovat sellaisia, että ne heikentävät huomattavasti, mutta eivät ratkaisevasti kantrikaupungin joukkueen hyökkäyskalustoa, joten syitä tappioputkeen täytyy hakea muualta. Nashville on tällä hetkellä yksi koko maailman parhaan kiekkoliigan pahimmista alisuorittajista.
Washingtonilla kulkee – puolustuspään poissaoloista huolimatta päästettyjen maalien määrä on säilynyt maltillisena
Capitalsin joukkue seilaa neljän ottelun voittoputkessa ja edellisissä kymmenessä ottelussa tilille on kirjattu ainoastaan yksi tappio. Neljässä perättäisessä voitokkaassa ottelussaan Washington on päästänyt ainoastaan neljä osumaa ja Brayden Holtby on ollut joukkueen maalilla itse varmuus.
Edellisessä kamppailussa Capitalsin kakkosmaalivahti Pheonix Copley sai vastuuta ja pysäytti Ottawa-voitossa 31 kiekkoa taaten joukkueelleen tyylikkään vierasvoiton numeroin 2–3.
Washingtonin puolustuksesta on ollut useampia miehiä sivussa, kun alakerrasta ovat puuttuneet Christian Djoos, Matt Niskanen ja Brooks Orpik. Viimeisenä mainittu on ollut pitkään sivussa, mutta paluu alkaa lähestyä. Korvaajat ovat kuitenkin onnistuneet paitsi täyttämään esimerkiksi Djoosin ja Niskasen saappaat kelvollisesti, myös tehopisteiden valossa.
Edellisessä voitossa Ottawan vieraana kolmospakkipariin istutetut sveitsiläinen Jonas Siegenthaler sekä kanadalainen Tyler Lewington olivat mukana joukkueensa 0–1- ja 0–2-maalissa. Siegenthaler (0+1) syötti Lewingtonin (1+1) iskemän jälkimmäisen osuman ja kanadalainen puolestaan teki itse esityön Evgeni Kuznetsovin kanssa Tom Wilsonin iskemään osumaan.
Pidempään paikkaajana kokoonpanossa ollut Siegenthaler on isokokoinen, mutta melko hyvin kokoonsa nähden liikkuva puolustaja, joka on osoittanut pärjäävänsä NHL-tasolla niin puolustussuuntaan kuin kiekollisena hyökkäyspäähän. Monipuolinen sveitsiläinen on ollut erinomainen paikkaaja Djoosin taannoin loukkaannuttua.
Lewington on pelannut kaksi kamppailua Washingtonin kokoonpanossa kuluvalla kaudella. Ottawa-kamppailu oli ensimmäinen toviin, sillä hän korvasi edellisessä ottelussa Carolinaa vastaan kovia kokeneen Niskasen. Ainakin tehojen valossa melko loistokas sisääntulo NHL:ään tovin tauon jälkeen.
Luotetaan Washingtoniin – Nashvillen synkälle vireelle ei loppua näy
Hallitseva Stanley Cup -voittaja on pelaamisensa päällä sananmukaisesti ja kaivaa loukkaantuneiden pelaajien tilalle kypsiä NHL-tason miehiä, jotka uhkuvat nälkää päästessään kokoonpanoon. Ei ole lainkaan liioiteltua, että puolustuspään korvaajat ovat olleet viime aikojen otteluissa Capitalsin valovoimaisimpia pelaajia.
Ensimmäisenä pelivalintana luotetaan Capitalsin voittoon varsinaisella ajalla ja toisessa valinnassa povataan vähämaalisuutta. Vaikka Nashvillen pelaaminen ei ole ruusuilla tanssimista ollut, maalimäärät ovat pysyneet kohtuullisina ja Holtbyn kilpakumppani Pekka Rinne on esiintynyt Predatorsin maalilla kelvollisesti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ