NHL to 20.12. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Washington – Pittsburgh | Menestyjien kohtaaminen – Penguinsin tilanne on epänormaali

NHL:ssa pelataan torstain vastaisena yönä ainoastaan kaksi ottelua, joista toinen käydään viime vuosien vahvojen menestyjien välillä. Washington Capitals isännöi Pittsburgh Penguinsia, jolla on ollut huomattavia ja yllättäviäkin vaikeuksia kuluvalla kaudella.
Penguinsin pelaaminen on kaukana siitä, mihin on totuttu aiemmilla kausilla
Iloinen hyökkäyspelaaminen ja tiivis oman alueen, todella kollektiivinen, puolustuspelaaminen ovat Pittsburghissa vaihtuneet tukkoiseksi nyhertämiseksi ja sekavuudeksi.

50 nopeimmalle Viaplay-koodi

Joukkueen sijoitus on itäisessä konferenssissa tällä hetkellä yhdeksäs ja sen pelaaminen on hieman parantunut alkukaudesta, mutta edelleen joukkueen pelaamisessa on nähtävissä asioita, joita ei aiemmin ole totuttu näkemään.
Joukkueen virheet pelaamisessa kostautuvat jatkuvasti ja sen huomaa parhaiten kovia joukkueita vastaan, joille Penguins ei paria poikkeusta lukuunottamatta ole kuluvalla kaudella pärjännyt. Helppojen virheiden määrä joukkuepelaamisessa on lisääntynyt huimasti edellisistä kausista ja se on omalta osaltaan aiheuttanut alkukaudella Penguinsille suuret tappiomäärät.
Washingtonin mestaruuskrapula on historiaa – joukkue palaamassa omalle paikalleen
Capitalsin pelaaminen oli niin ikään sekaisin alkukaudella, mutta täysin eri tavalla kuin Pittsburghin. Mestarijoukkueesta jäi paljon pelaajia mukaan myös kuluvalle kaudella ja joukkueen alku kaudelle oli jokseenkin aneeminen.
Nyt pelaaminen on kuitenkin parantunut huomattavasti ja Capitals seilaa voittoputkessa. Edellisistä viidestä ottelusta joukkueen saldona on täydet kymmenen pistettä ja se on itäisessä konferenssissa toisena myös kymmenen ottelun kuntopuntarilla.
Nousujohteisuutta kuvaa joukkueen konferenssisijoitus, joka on vasta neljäs ja jossakin vaiheessa se oli vielä paljon huonompi.
Pelivalinnoissa povataan kotivoittoa
Kotijoukkueen vire on tällä hetkellä äärimmäisen vahva, eikä edelleen jokseenkin sekainen Pittsburgh vakuuta laisinkaan. Ensimmäinen pelivalinta otteluun on isäntäjoukkueen voitto varsinaisella ajalla ja toisena valintana toimii kotivoitto tasoituksella.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ