pe 28.12. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Winnipeg – Calgary | Laineella on kuiva kausi, mutta Jetsillä ei

Läntisen konferenssin kärkimittelössä yhteen iskevät Winnipeg Jets sekä Calgary Flames. Jets johtaa konferenssia 50 pisteellä ja Flames hengittää mukavasti kolmen pisteen päässä niskaan.
Viiden ottelun kuntopuntareilla joukkueiden tekemisissä on eroa kolme pistettä. Winnipeg on tällä mittarilla lännen kovin suorittaja myös lyhyellä otannalla ja kahdeksalla pisteellä, kun Calgary puolestaan sijoittuu vasta kahdeksanneksi viidellä pisteellään.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Flames on kolmen ottelun tappioputkessa, johon on mahtunut oikeastaan kolme yllätystä. Ensimmäinen yllätys nähtiin Dallasissa Starsia vastaan 19.12., kun Calgary ei onnistunut upottamaan maaliakaan Ben Bishopin selän taakse ja hävisi lukemin 2–0.
Toinen yllätys nähtiin 21.12., kun Calgary taisteli kokonaisuudessaan yllättävän tasapäisesti koko sarjan kuuminta joukkuetta, Tampa Bay Lightningia vastaan ja sai kamppailun ratkaisun venytettyä jatkoajalle. Vaikka Lightning voitti kamppailun, oli kyseinen ottelu Flamesilta yllättävän vahva kokonaissuoritus.
Kolmas yllätys nähtiin seuraavassa kamppailussa 22.12., kun Calgary oli täysin munaton joukkue maalinteon osalta St. Louis Bluesia vastaan kotihallissaan. Laukausten onnistumisprosentiksi lännessä kolmanneksi viimeisellä sijalla olevaa heittopussia vastaan muodostui vaivainen 3,45.
Winnipeg on voittanut edellisistä viidestä ottelustaan neljä ja se on myös kymmenen ottelun kuntopuntarilla lännen kärkijoukkue. Jets on kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota kymmenessä edellisessä ottelussaan.
Joulutauolle joukkue lähti kahden voiton myötä, kun se onnistui kukistamaan San Jose Sharksin sekä Vancouver Canucksin vieraskaukaloissa. Calgaryn tavoin Winnipeg on kohdannut hiljattain koko sarjan kärkijoukkueen Lightningin, jonka se onnistui voittamaan jatkoajalla 17.12.
Winnipegin suomalaistähti Patrik Laineella on maalinteosta taukoa jo neljä kamppailua, mutta mies on alati vaarallinen, etenkin ylivoimalla, eikä vähiten laukauksensa ansiosta. Calgary Flamesin ainoa suomalaispelaaja Juuso Välimäki on kamppailusta loukkaantuneena sivussa.
Ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaan runsasmaalisuus. Toisena valintana pelataan kotivoittoa hieman pienemmällä panostuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ