pe 15.01. klo 03:00

Winnipeg Jets - Calgary Flames

Varastavatko maalivahdit show’n Winnipegin ja Calgaryn kohtaamisessa?

Winnipeg Jets pääsee isännöimään Calgary Flamesia NHL:n kauden toisella ottelukierroksella. Ensimmäisellä kierroksella nähtiin niin paljon yllätyksiä pitkän sarjatauon vuoksi, että otamme kantaa maalimäärään. Pelivalintamme on, että ottelussa tehdään alle 5,5 maalia.

Maalivahtipeli on päällimmäinen peruste pienellä maalimäärälle. Calgary Flames hankki syksyllä vapaiden markkinoiden parhaan maalivahdin, Jacob Markströmin. Kokenut ruotsalainen loisti viime kaudella pudotuspeleissä Vancouver Canucksin maalilla ja torjui 14 ottelussa torjuntaprosentilla 91,9. Winnipeg Jets ei jää malivahtiosaston suhteen kakkoseksi. Joukkueen ykkösvahti Connor Hellebuyck valittiin viime kaudella koko NHL:n parhaaksi torjujaksi.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Hyökkäyspeli oli monella seuralla pahasti ruosteessa ensimmäisellä NHL-kierroksella, vaikka maaleja syntyikin paljon. Esimerkiksi Edmontonin ja Vancouverin välisessä ottelussa varsinaiset maalipaikat jäivät kuitenkin vähiin, mutta kiekkoja päätyi reppuun yksilövirheiden ja heikon maalivahtipelin ansiosta.

Kummankaan joukkueen hyökkäysosasto ei ole juurikaan muuttunut viime kaudesta. Calgary ja Winnipeg kohtasivat toisensa pudotuspelikarsinnoissa, ja neljästä ottelusta kolmessa tehtiin korkeintaan viisi maalia. Uskomme näin käyvän tälläkin kertaa. Veto siis osuu, mikäli ottelu päättyy esimerkiksi 2-2, 3-2 tai 3-1 loppulukemiin.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleWinnipeg Jets - Calgary Flames15.01.2021