pe 30.11. klo 03:05

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

NHL: Winnipeg Jets – Chicago Blackhawks | Hawksin valmentajanvaihdos ei ole tuonut toivottavaa tulosta

Tulevana yönä NHL:ssä pelataan kahdeksan ottelun kierros. Uhmapelaajat on totutusti mukana hengessä. Winnipegissä kohtaavat kotijoukkue Jets ja Blackhawks.
Kotijoukkue Jets
Jets löytyy läntisen konferenssin sijalta kahdeksan. Joukkue on kuitenkin pelannut vasta 23 ottelua ja sijoitus nousee useamman pykälän, jos rästipeleistä napsuu voittoja. Ei Jetsin peli ole ollut niin lennokasta kun olettaa sopii, mutta ei sen tässä vaiheessa kautta vielä kuulukaan olla. Jets on yksi suurimmista suosikeista pelaamaan lännen konferenssi finaalissa.
Patrik Laine on ollut todella kovassa iskussa. Laine on löytänyt hyvän kemian ketjukavereidensa kanssa. Varsinkin vikkeläjalkainen Kyle Connor on tuonut Laineen peliin paljon lisää. Myös joukkueen ykkösketju Nikolaj Ehlers – Mark Scheifele – Blake Wheeler on aina vaarallinen.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Vierailija Blackhawks
Hawks löytyy läntisen konferenssin sijalta kaksitoista. Seurajohto teki kovan päätöksen, kun erotti seurahistorian menestyneimmän valmentajan Joel Quennevillen ja palkkasi tilalle nuoren seuraajan, Jeremy Collitonin.
Alku ei ole ollut kovin lupauksia herättävä. Colliton on seissyt Hawks penkin takana kymmenen ottelun ajan, ja tältä ajanjaksolta Hawks on voittanut vain kolme ottelua. Viimeksi kotonaan Hawks hävisi Vegasille todella rumasti lukemin 3-8.
Hawks fanien suunnalta seuran GM Stan Bowman on saanut rapaa niskaan. Fanit eivät ole olleet tyytyväisiä Bowmanin peliliikkeisiin. Viimeinen nähtiin kun Nick Schmaltz sai lähteä ja tilalle Coyotesista tuli Dylan Strome ja Brendan Perlini.
Hawks organisaatiossa eletään siis mielenkiintoisia aikoja. Lähdetäänkö uudelleen rakentamaan, vai yritetäänkö vielä elvyttää joukkuetta ja tavoitellaan menestystä. Oman mausteensa soppaan tuo myös Blue Jacketsissa pelaava Artemi Panarin, joka ei ole halukas tekemään jatkosopimusta sinitakkeihin, vaan viimeisimmän huhun mukaan mies haluaisi takas Hawksiin. Yhtä kaikki, tilanne ei juuri nyt vaikuta kovin hyvältä.
Jets takoo maaleja ja voittaa?
Hawksin tilanne huomioonottaen on vaikea lähteä tarjoamaan vierasjoukkueelle menestystä ottelusta. Jets pelaa kotonaan varsin solidia kiekkoa ja ovat ehdottomasti iso suosikki voittamaan ottelun.
Uskomme että Jets ottaa rutiinivoiton ja tulee tekemään ottelussa maaleja neljä, tai enemmän. Pelivalintamme on siis varsinaisen peliajan voitto, sekä kotijoukkueen runsasmaalisuus. Pienellä panoksella tartutaan myös siihen, että hurjavireinen Laine tekee maalin ja Jets voittaa ottelun.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ