ma 12.11. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Winnipeg – New Jersey | Jets murskaa New Jerseyn?

NHL:ssa pelataan normaaliin tapaan myös maanantain vastaisena yönä. Winnipegissä Jets saa vieraakseen New Jersey Devilsin. Paholaiset ovat ottaneet pahasti takkiin viime aikoina ja vajonneet sarjataulukossa. Patrik Laine on löytänyt maalijyvänsä.
Winnipeg esiintyy vahvasti kotonaan – New Jersey kyntää
Edellisistä viidestä Winnipegissä pelatusta kotikamppailustaan neljä voittaneen Jetsin esitykset ovat olleet kelvollisia. Läntisen konferenssin jaettu kotitilastokärki palasi Suomen vierailulta kotiin kuluvalla viikolla ja kaatoi Colorado Avalanchen numeroin 5–2. Helsingissä maalitehtailun aloittanut Laine osui jälleen ja jatkoi maaliputkeaan kolmanteen perättäiseen kamppailuun. Kolmeen edellisotteluun maaleja on syntynyt yhteensä viisi kappaletta.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

New Jersey on vajonnut läntisen konferenssin pohjalle. Viime aikoina joukkue on kärsinyt erityisen suurinumeroisia tappioita ja erityistä tuskaa on tuottanut oman alueen kiekoton puolustuspelaaminen. Kahteen edelliseen kamppailuunsa joukkue on päästänyt 13 maalia ja kärsinyt pahasta huolimattomuudesta ja ollut yllättävän pahasti junan alla.
Winnipegillä hieman poissaoloja – New Jerseyn puolustajan tilanteessa ei muutoksia
Jetsin joukkueesta Dmitri Kulikov kärsii ylävartalovammasta, henkilökohtaisten syiden vuoksi poissa on Nick Petan ja pelikiellossa oleva Brendan Lemieux ei pääse pelaamaan. Poissaolot eivät kuitenkaan liiemmin aiheuta Winnipegille muutoksia. Lemieux ja Petan ovat alempien ketjujen miehinä korvattavissa. Kulikov puolestaan on ollut jo pidempään poissa.
New Jerseyn riveistä puuttuu edelleen puolustaja Steve Santini, mutta muita poissaoloja ei ole. Santini kärsii murtuneesta leuasta.
Poissaolot eivät tuo joukkueen voimasuhteisiin merkittäviä eroja, joten peli-idea säilyy selvänä. Winnipeg kävelee kotikaukalossaan vierailijan ylitse.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ