to 15.11. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Winnipeg – Washington | Kotijoukkue on yliarvioitu kertoimissa!

Torstain vastaisena yönä Winnipeg Jets isännöi hallitsevaa Stanley Cup -mestaria Washington Capitalsia. Kanadalaisseura on kertoimissa selkeästi yliarvioitu – tähän Uhmapelaajat iskee. Muistathan tsekata saitin vihjeiden lisäksi loistavat tarjoukset ja bonukset!

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Kummallakin otteluparin joukkueista on yksi poissaolo. Molemmilla se on tärkeän puolustajan puuttuminen, kun vierailta on sivussa Brooks Orpik ja isäntien riveistä puuttuu Dmitri Kulikov. Tämän osalta joukkueet ovat siis samalla viivalla yön ottelun kannalta.
Viiden ottelun kuntopuntarilla katsottuna Winnipeg on kerännyt kuusi pistettä, laukonut 18 maalia ja omissa on kolissut 13 kertaa. Washingtonin ottelut ovat olleet maalimääriltään maltillisempia, sillä tehtyjä maaleja joukkueella on edellisiin viiteen kamppailuunsa 13 ja päästettyjä 11. Pisteitä sillä on viimeisistä otteluistaan niin ikään kuusi.
Washington on konferenssinsa kotitilastoissa vasta sijalla 13, mutta NHL:ssa kotietu on tilastojen mukaan merkittävästi pienemmässä roolissa kuin monessa muussa jääkiekkosarjassa. Lisäksi Capitalsin vierastilasto tasoittuu kauden edetessä lähemmäs kotitilaston tasoa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että kertoimenlaskijat ovat reagoineet Washingtonin tuloksellisesti heikkoon vieraspelaamiseen hieman rajummin kuin olisi voinut olettaa.
Edellisottelustaan vierailla on Minnesota Wildin kotikaukalosta hyvät muistot. Capitals kaatoi hienon esityksen jälkeen Wildin ja jatkaa siitä myös Winnipegin vieraana. Peli-ideana on vierasvoitto, joka asennetaan kupongille kahdella tapaa.
Tällä hetkellä joukkueiden sarjasijoituksissa on pelaamisen tasoon nähden suuri kaula, mikä omalta osaltaan nostanee vieraiden voittokertoimia. Ne ovat kuitenkin erikoisen korkeat, mikä helpottaa Capitalsiin tarttumista.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ