pe 02.02. klo 19:00

Nigeria - Angola

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kisojen yllättäjä on ollut todella hyvä, mutta tuleeko postissa nyt nigerialaiskirje?

Afrikan cup of Nationsin puolivälierät lähtevät käyntiin Nigerian ja Angolan välisellä taistolla. Nigeria kuuluu maanosan vahvimpiin yhdistelmiin, jolla on historiansa aikana useita AFCON-mestaruuksia, ja se on ollut melko vakituinen vieras myös MM-viheriöillä. Angolalla on takanaan yksi MM-turnaus, ja Afrikan mestaruuskilpailussa joukkue hakee historiansa ensimmäistä välieräpaikkaa.

Nigerian ennusmerkit eivät olleet turnaukseen kovin kaksiset, mutta joukkue oli alkusarjassa sangen vakuuttava, ja ensimmäisen pudotuspelikierroksen voitto Kamerunista oli vähintäänkin ansaittu. Nigerialaisten puolustus on toiminut loistavasti, sillä neljässä ottelussa omiin on mennyt ainoastaan yksi maali. Kokoonpanon suhteen hikoillaan Stanley Nwabilin sekä William Troost-Ekongin pelikuntoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

🇳🇬 Super Eagles

@NGSuperEagles
Our opponent in the quarters are the Palancas Negras of #Angola.
We keep working!
#SoarSuperEagles #LetsDoItAgain #OurAfcon #Afcon2023 #AfricanFootball

Angolan maajoukkue on nousussa, mistä tämäkin turnaus on osoituksena. Alkulohkosta naarattiin komea – joskin yllättävä – kärkisija, ja neljännesvälierissä Namibia joutui angolalaisten tulituksen kohteeksi. Ottelussa molemmilta joukkueilta lensi yksi ukko pihalle. Maalisarakkeelle pääsivät tutut nimet: Gelson Dala tykitti kaksi maalia, ja Mabululu yhden. Namibia-ottelussa punaista korttia katsellut ykkösvahti Neblu ei ole käytettävissä Nigeriaa vastaan.

Kaikki kunnia Angolalle, mutta pakko tässä on mennä paperilla vahvemman Nigerian kelkkaan. Jos Angolan tehomiehet saadaan pimennettyä, Nigeria nähdään välierissä. 21Bets on Nigerian suosikkikertoimessa markkinoiden kärkikastia – pistäs tarkastaen tämä toimisto!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.