su 11.02. klo 22:00

Nigeria - Norsunluurannikko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Upea finaali edessä – kumpi painaa enemmän vaakakupissa, kotietu vai perusluokka?

AFCON on ollut yksi jalkapallon polttopisteistä viime viikot, ja sunnuntaina on viimein finaaliottelun aika: isäntäjoukkue Norsunluurannikko haastaa finaalissa Nigerian. Ottelussa riittää puntaroitavaa – Nigeria on ollut kisojen aikana vakuuttavampi pumppu, ja sillä on kiistaton luokkaetu isäntiin nähden. Norsuilla on puolestaan kotietu puolellaan. Vaikka kisat ovat sujuneet paikoin onnahdellen, ei finaaliin pääsyä voi ikinä laittaa kokonaan sattuman piikkiin.

Nigeria oli jo lipumassa suoralla voitolla loppuotteluun, kun juuri ennen täyttä aikaa Etelä-Afrikka pääsi tasoittamaan ottelun pilkulta. Ottelun ratkaisemiseenkin tarvittiin pilkkuja, ja näissä nigerialaiset hallitsivat itsensä paremmin. Kokonaisuudessaan Nigerian kisat ovat olleet vakuuttava suoritus: kasassa on neljä voittoa ja kaksi tasapeliä, joista jälkimmäinen siis selvitettiin jatkoajan jälkeen. Nigeria voitti keskinäisen ottelun alkulohkossa, ja 1-0 lukemia voidaan pelitapahtumiin nähden pitää ansaittuna.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

UBC UGANDA

@ubctvuganda
AFCON FINAL this Sunday!

Nigeria 🇳🇬 Vs 🇨🇮 Côte D'Ivoire

#UBCAfcon2024 | @crestanks

Panoksena on siis mestaruuden lisäksi revanssi, ja voimaantunut isäntäjoukkue ei tule päästämään Nigeriaa helpolla. Välierän sankari oli ottelun ainoan maalin tykittänyt Sebastien Haller, joka pääsi pelien makuun vasta lohko-otteluiden jälkeen loukkaantumisen vuoksi. Les Éléphants on käynyt läpi todella vivahteikkaan turnauksen, eikä valmentajanvaihtoon päättyneen alkulohkon jälkeen monikaan olisi lyönyt vetoa sen puolesta, että joukkue menisi päätyyn asti.

Kumpikaan tuskin kierrättää paljon välierissä nähtyä kokoonpanoa. Kotietu on tietysti ihan kiva asia, mutta tässä matsissa mennään perusluokka edellä, ja betsi menee Nigerialle. Maaliodottama ei taivaita tavoittele, mutta tämä luonnollisesti on vetomarkkinoilla haisteltu turhankin hyvin.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.