CS ke 05.10. klo 18:15

NIP - Bad News Eagles

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aleksib:n NIP:lle loistokerrointa! Hoitaako joukkue toisen voittonsa?

IEM Road to Rio -karsintaturnaus ensi kuun Major-turnausta varten jatkuu eurooppalaisten joukkueiden kesken tänään, keskiviikkona toisen kierroksen otteluilla. Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista suomalaisten kannalta alkaa klo: 18:15, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Kyseisessä ottelussa ruotsalaisjoukkue Ninjas in Pyjamas Aleksi “Aleksib” Virolaisella varustettuna saa vastaansa Bad News Eaglesin. Molemmat joukkueet voittivat ensimmäisen ottelunsa karsintaturnauksessa, mikä tarkoittaa sitä, että tämän ottelun voittaja on vain yhden voiton päässä Major-paikasta.

BNE on selvästi heikkotasoisempi joukkue, sillä kilpaileehan kosovolaisjoukkue selvästi heikompia joukkueita vastaan ns. “arkiotteluissa”. Bad News Eagles päihitti Eternal Firen avausottelussaan, kun NIP puolestaan päihitti Astraliksen. NIP:n peli näytti todella vakuuttavalta. Molemmat pistoolikierrokset turpaan sekä niitä seuraavat force- ja eco-kierrokset. Silti vakuuttava 16-12 -voitto NIP:n voitettua peräti 15 täysostokierrosta joukkueen 20 täysostosta.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Aleksib sopii NIP:n paitaan, kuin nenä päähän. Joukkue kaipaa hänen kaltaista ovelaa ja fiksua pelaajaa, ja bonuksena päälle tietysti se, että herra toimii myös NIP:n pelin sisäisenä johtajana. Tämä vapauttaa äärimmäisen taitavan Hampus “hampus” Poserin itselleen sopivaan lurk-rooliin, missä hampuksella on huomattavasti enemmän vapautta, kuin ennen. Tästä esimakua nähtiin jo eilisessä ottelussa, missä herra naputti taululle 1,68 ratingin ja 30 tappoa.

NIP:n pienimmälle kierrostasoitukselle saa loistokerrointa Pinnaclelta, johon tartutaan ehdottomasti kiinni. Mikäli eilinen vire jatkuu, ei BNE:llä ole ottelussa mahdollisuuksia.

NIP CSGO

@NIPCS
.@AleksibCSGO shares his thoughts after his first W as a ninja.