CS to 28.04. klo 20:30

NIP - Bad News Eagles

NIP selvästi tasokkaampana joukkueena 2-0 -voittoon?

BLAST Premier Showdown -turnauksien merkeissä raidataan myös torstaina, jolloin vuorossa on Euroopan puolivälierät #3 ja #4 sekä Amerikan puolivälierä #2. Euroopan turnauksen päivän viimeisessä ottelussa nähdään erittäin mielenkiintoinen kamppailu, kun ruotsalaisjoukkue NIP saa vastaansa Majoreiden RMR-karsinnoissa yllättäjäksi nousseen Bad News Eaglesin. Ottelu alkaa klo: 20:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Bad News Eagles onnistui selvittämään tiensä Majorien Challengers Stagelle voittamalla Entropiqin, ASG:n ja Sinnersin. Ei kovin maarittelevia tuloksia, mutta fakta on se, että mukaan mahtui tälläkin kertaa alemman tason joukkueita, ja Bad News Eagles oli niistä tulivoimaisin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

G2:lle ja NIP:lle RMR-karsinnoissa hävinnyt Bad News Eagles ei omaa kovinkaan syvää karttavalikoimaa. NIP tulee poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, kun BNE puolestaan poistaa Overpassin. NIP saa valittua otteluun omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon tai Nuken, missä molemmissa Bad News Eagles on ollut heikko. BNE puolestaan valitsee varmastikin Ancientin tai Miragen.

NIP:n karttavalikoima on tällä hetkellä yksinkertaisesti niin vahva ja stabiili, ettei kosovolaisella Bad News Eaglesillä ole yksinkertaisesti mahdollisuutta ottelussa. Mikäli joukkue hakisi yllätysvoittoa Ancientissa, pääsisi NIP aloittamaan CT-puolelta eikä BNE:n teropuoli ole kovinkaan vahva. Mikäli joukkue taas valitsee Miragen, on NIP niin rautaisen kova kyseisessä kartassa ettei tilaa löydy varmasti mistään saitilta.

10 euroa pelirahaa