CS ma 30.05. klo 22:30

NIP - BIG

NIP:n rosterista sivussa IGL sekä paras pelaaja – BIG:n kertoimet käsittämättömän korkeat

IEM Dallas on vihdoin täällä. Viikon tauko Majorien jälkeen on pidetty, joukkueet ovat matkustaneet Atlantin taa Dallasiin, ja ovat jälleen valmiina tekemään historiaa, kun IEM Dallas starttaa ensimmäisenä Pohjois-Amerikan LAN-turnauksena COVID-19 -viruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Mukana on muutamaa jengiä lukuun ottamatta kaikki huippujoukkueet, joista tosin moni joutuu viisumiongelmien vuoksi pelaamaan varapelaajien kanssa.

NIP ja BIG asettuvat vastakkain illan toiseksi viimeisessä avauskierroksen ottelussa. NIP pelaa turnauksessa varapelaajansa kanssa, kun Hampus “hampus” Poser on sivussa. Hänet korvaa turnauksessa joukkueen akatemialinarin kapteeni, ja ennenkin NIP:n vakituisessa kokoonpanossa pelannut Erik “ztr” Gustafsson.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

On täysin eriasia, onko CS-joukkueen rosterista sivussa yksittäinen pelaaja, vaiko joukkueen pelin sisäinen johtaja. Vaikka kokoonpanossa olisi toinenkin pelaaja, joka voisi tätä roolia kantaa, ei historia ole kuitenkaan ollut suloinen näiden joukkueiden kannalta. Hampuksen impacti serverillä niin avaustappojen muodossa, kuin yksinkertaisesti pelin sisäisenä johtajana on niin suuri, ettei NIP:lle voi asettaa mitään odotuksia ztr:n kanssa.

Vastaan asettuu hyvin taktisesti ja fiksusti pelaava BIG, jonka kertoimet ovat jostain käsittämättömästä syystä korkeammat kuin NIP:n NIP on siis ennakkosuosikki otteluun, missä joukkue pelaa ilman pelin sisäistä johtajaansa, joka on yleensä vielä koko joukkueen paras pelaaja. Lienee perusteltua heittää betsit BIG:lle?

10 euroa pelirahaa