CS pe 22.04. klo 18:15

NIP - CPH Flames

NIP:n kertoimessa uskomaton value – Maxbettiä kehiin!

Perjantain kovin kohde vedonlyönnillisesti on ehdottomasti ruotsalaisjoukkue NIP:n ja tanskalaisjoukkue CPH Flamesin välinen paras kolmesta -formaatilla pelattava ottelu osana PGL Major Antwerp -turnauksen RMR-karsintoja. Joukkueet kohtaavat karsintojen kolmannen kierroksen ottelussa, kun molemmat ovat turnauksessa 2-0 -tilanteessa.

Joukkueiden tie otteluun on ollut hyvin samanlainen. NIP kohtasi ensimmäisissä otteluissaan kaksi lohkon heikkoa joukkuetta Endpointin sekä Bad News Eaglesin, kun CPH Flames puolestaan sai vastaansa Sproutin ja Sinnersin, jotka niin ikään ovat erittäin heikkoja, ja selviä altavastaajia lohkossa. NIP ja CPH Flames molemmat näyttivät hyviltä omissa otteluissaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

NIP on selvästi kokeneempi joukkue, ja samalla hyvin paljon tasokkaampi, kuin CPH Flames, joka edelleen on suuri kysymysmerkki oman forminsa kannalta. CPH Flames ei ole pystynyt maailman huippujoukkueita Tukholman Major-turnauksen jälkeen haastamaan, ja jo sieltä muistetaan todella tiukka Legends Stagen ottelu, missä NIP katkaisi tanskalaisjoukkueen pudotuspeliunelmat.

Joukkueet jakavat saman vakipoiston, mikä vaikettaa karttavalintojen veikkaamista. Fakta on kuitenkin se, että NIP uuden jäsenensä Ludvig “Brollan” Brolinin kanssa on selvästi tasokkaampi, ja parempi joukkue eikä CPH Flamesin pitäisi pystyä haastamaan joukkuetta, kuin maksimissaan yhdessä kartassa, joka on Nuke. NIP:n kertoimen value on uskomattoman kova.

10 euroa pelirahaa