CS ma 16.05. klo 16:45

NIP - FURIA

FURIA ja NIP vastakkain äärimmäisen tasaisessa ottelussa

PGL Major Antwerpissa jännitys tiivistyy. Spirit ja NAVI ovat jo selvittäneet tiensä pudotuspeleihin, ja kun Legends Stagella on enään kaksi pelipäivää jäljellä, selviää maanantaina kolme seuraavaa jatkoonmenijää sekä kolme joukkuetta, jotka tippuvat turnauksesta ulos. Yllätyksiä täynnä ollut Major-turnaus tarjoilee loistavia kertoimia myös maanantaina.

Päivän kolmannessa ottelussa ruotsalaisjoukkue NIP ja brassijoukkue FURIA taistelevat 2-1 -tilanteessa olevien joukkueiden välisessä ottelussa paikasta pudotuspeleissä. Molemmat ovat näyttäneet terävältä Legends Stagen ensimmäisissä otteluissa. NIP voitti Vitalityn ja Cloud9:n, kun FURIA puolestaan päihitti Liquidin ja Spiritin. NIP kärsi tappion NAVI:lle, kun FURIA puolestaan hävisi avausottelunsa Spiritille.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Joukkueet jakavat saman vakipoiston, ja kun otetaan huomioon ottelun BO3-formaatti, on todennäköistä, että Dust 2 “floatataan” vasta toiselle poistokierrokselle. FURIA poistanee NIP:n parhan kartan Infernon, kun NIP poistaa varmastikin Vertigon.

NIP saa valittua omaksi kartakseen Ancientin, missä FURIA on itseasiassa ollut yllättävän kilpailukykyinen. FURIA puolestaan valitsee varmastikin Miragen, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi jäädä Nuke tai Overpass. Todella tasainen matchup, missä todella tasaiset kartat. Uskotaan FURIA:n vahvaan vireeseen, ja nakataan pieni panos brasseille.

10 euroa pelirahaa