CS la 09.07. klo 20:30

NIP - G2

G2:n tähtipelaajat iskussa – vastassa heikon karttavalikoiman omaava NIP

NIP ja G2 kohtaavat IEM Colognen lauantain viimeisessä ottelussa. Ottelu on osa turnauksen alempaa bracketia, mihin molemmat joukkueet tippuivat. NIP hävisi NAVI:lle, kun G2 puolestaan hävisi äärimmäisen kovassa vireessä olevalle Movistar Ridersille. Ottelu joukkueiden välillä pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla, ja se alkaa klo: 20:30.

G2 tulee poistamaan ottelussa vakipoistonsa Overpassin, mikä on voittoprosenttien puolesta NIP:n paras kartta viimeisen kolmen kuukauden ajalta. NIP puolestaan poistaa G2:lle erittäin suotuisaksi kartaksi osoittautuneen Dust 2:n. Molemmat saavat käytännössä poistettua toistensa parhaat kartat.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

G2:lla on muutamakin vaihtoehto otteluu. Vaikka joukkueen pelaajat antavatkin jatkuvasti kommentteja joukkueen karttavalikoiman suppeudesta, on G2 ainakin eye-testin mukaan ollut todella hyvä todella monessa kartassa. Vähäiset pelimäärät voivat koitua jopa joukkueen hyödyksi Colognessa, kun vastustaja ei voi päätellä G2:n haluamaa karttavalikoimaa tai pelisuunnitelmaa.

G2 voi valita ottelussa Miragen, Infernon tai jopa Nuken omaksi kartakseen. NIP puolestaan valitsee lähes varmasti Ancientin, mikä on karttavalikoiman perusteella ainoa kartta, missä ruotsalaisjoukkue voi lähteä realistisesti ennakkosuosikin asemassa. Kolmanneksi jää varmastikin joku edellä mainituista G2:n mahdollisista karttavalinnoista. Esimerkiksi Nuke olisi erittäin todennäköinen kolmas kartta, mikäli G2 valitsee toisen joukkueen pelatuimmista kartoista otteluun.

G2:n puolelta joukkueen ottelussa ENCE:ä vastaan nähtiin vihdoin täysillä tehoilla pelaavat Kovacin serkukset, mikä auttoi G2:n lähes dominoivaan voittoon. Joukkue on yksi maailman vahvimpia juurikin silloin, kun tähtipelaajat pelaavat sillä tasolla, mistä heille maksetaan. Aleksi “Aleksib” Virolainen kyllä hoitaa oman tonttinsa. Katseet ovat jälleen Kovacin serkuksissa.

10 euroa pelirahaa