CS la 30.10. klo 15:45

NIP - MOUZ

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MOUZ:n formi lähes olematon – joukkue täysin ropzin varassa

PGL Major Stockholmin Challenger Stage on takanapäin ja on aika aloittaa isojen poikien pelit. Lauantaina starttaa Legends Stage, joka pelataan täysin samalla formaatilla, kuin Challenger Stage. Kahdeksan joukkuetta tulee selvittämään tiensä turnauksen pudotuspeleihin, ja kahdeksan joukkuetta tulee tippumaan turnauksesta ulos. Melkoista touhua, kun mukana on yhdeksän TOP-10 -joukkuetta sekä erittäin vakuuttavia haastajanimiä.

Yksi turnauksen ennakkosuosikeista on ehdottomasti ruotsalaisjoukkue NIP, joka saa ensimmäisessä ottelussaan vastaansa MOUZ:n. Edellä mainitun, nimeä ja logoa vaihtaneen joukkueen meininki Challenger Stagella oli hyvin vaivalloista, sillä joukkue oli ja on kirjaimellisesti Robin “ropz” Koolin varassa. Mikäli virolainen suorittaa, on MOUZ edes jokseenkin kilpailullinen – muuten ei.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ottelu on täysin NIP:n käsissä, sillä erittäin kovalla formilla turnaukseen tuleva joukkue omaa myös hyvin vahvan karttavalikoiman. NIP tulee ottelussa poistamaan Vertigon, kun MOUZ puolestaan poistaa Overpassin. Näiden lisäksi NIP haluaa varmastikin eroon Miragesta sekä Dust 2:sta, kun MOUZ puolestaan poistaa Ancientin sekä Nuken. Tällöin ottelu pelattaisiin Infernossa, jossa molemmilla joukkueilla on 70% voittoprosentti viimeisen kolmen kuukauden aikana.

NIP on erittäin vahva joukkue Infernossa, ja ilman joukkueen jatkoaikatappiota Movistar Ridersille, olisi joukkue tällä hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa. Joukkue on todella kova etenkin CT-puolilla, jonka kierroksista 62% päätyy ruotsalaisjoukkueen nimiin.